Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Здравей, човешки шедьовър!

Това е едно момче, което, доколкото разбирам, нищо не работи, краде и цъка по казината. Обрал е няколко апартамента. За сметка на това полицията не може да го намери. Не може бе! Той, милият, се крие по телевизионни студиа и е обгрижван от китни репортери, стига да са си прибрали чантите да не им ги гепи. Дава дълги интервюта, изобщо класа!

Постът на Красимира има 11 000 шера, а клетите потърпевши са дали на полицията видео, лични документо, ЕГН, адрес на извършителя, коя е майка му, профил във фейсбук, намерили са други потърпевши и освен това имат и аудиозаписи как ги заплашва по телефона.

А полицията я няма. Този шедьовър ще го видите и по Нова (пазете си чантите), ще го видите навсякъде, но не и в районното. Няма такъв провал неземен.

И знаете ли какво? Това момче няма протекции. Няма чадър над главата. Той е обикновен... крадец, който никога не е пипвал работа и не може да раздели на две магарета сламата. Единственият въпрос е "Къде е полицията?" . Ами няма я. Няма я. Такава жалка история няма.

Краси я е страх, защото той я е заплашвал и нея. И ако нещо се случи, после какво правим, а??

Апропо, момчето си вдига телефона, можете да го поканите на кафе, казва къде е, няма проблем. А в свободното време краде, заплашва и така.

*От фейсбук