Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

А ето и дебилната реакция на учителския синдикат: „Любимката” ми Янка Такева се изказа, че двете биещи учителки били „много добри педагози.” "Много съм тъжна, разтревожена, наранена. Дълбоко съм убедена, че учителите имат нужда от една антистресова програма, каквато ние бяхме разработили с университета „Асен Златаров“ в Бургас. Тя подчерта колко голяма необходимост има държавата да плаща за разработването и изпълнението на подобна програма.....

Ама разбира се, антистресовата програма на баба ви Янка ще реши проблема с лудите лелки в детските градини, с липсата на адекватен инструктаж на "що е то насилие?", проблема с ниските заплати и лошите условия на труд! Чудя се дали антистрес програмите говорят за това, че насилието срещу деца е престъпление, независимо кой под какъв стрес е и че би трябвало да се преследва от закона?

А пък лидерът на синдиката от Бургас – Константин Янков- казал, че насилието е в резултат на „изключително големия брой деца и все по-невъзпитаните деца". Съчетанието на двете довеждало учителите до "хронично безсилие" да се справят, те не можели да се справят и си изпускали нервите.

Направо рИва от безсилие – аз на видеото видях едни прекрасни малки дечица, които се опитват да изпълняват заповедите на учителката и които биват обиждани и бити, защото не могат да оправят стъпките на хорото или да броят до пет. Безсрамници! Дори когато си отваряте устите, не ви стига интелекта да осмислите кое е за казване и кое не е!

*Коментарът е от фейсбук