Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поехме европредседателството и България рязко се превърна в мащеха за сенчестия бизнес и криминалните структури. От миналата седмица мафиотите и крадците в България са в ступор. А който се изплъзне от ступора, получава паник атаки.

Босовете са вцепенени и с нервни тикове. Гълтат с шепи мента, глог и валериана и се чудят Терминал 1 или Терминал 2 да изберат за евакуация. Чудят се въобще по кой маршрут да стигнат до летището.

И паниката е реална. Всички пътища за бягство са завардени. Първият удар дойде от Народното събрание. Забраниха със закон кортежите и вече никоя мутра в страната не може да се движи лицензирано с 2-3-4 джипа в колона, пълни вътре с мутанти. Ще им се наложи да продължат да се движат, както и досега - нелицензирано. Ужас!

Ти остави депутатите как ги прецакаха, но им дойде и неочакван удар в гръб от братска Турция. То и преди се живееше в постоянно напрежение и страх от предателство, но от месец насам вече никой мафиот не спи спокойно. Не знае дебеловратите бодигардове в лимузината врагове ли са или приятели.

Откакто се обсъжда Истанбулската конвенция, всички бандити се чудят тия анаболови горили охранители ли са наистина? Толкова са нестандартни, че може и да излязат джендъри... А от тия джендъри не знаеш какво да очакваш.

Мафиотите инстинктивно скачат в гугъл, щракат "джендър" в полето и става страшно - "биологичен пол, идентичност, морфологична категория, хуманитаристика, терминологично понятие, заемка в лексиката, посредничество на средноанглийския език, англо-нормандски корен, среднофренска дума, доминантно значение и понятие в лингвистиката".

И няма, и няма и една свястна снимка или поне картинка да се ориентираш. Тия, джендърите, са опасна работа...

Само след 30 секунди в уикипедия и най-коравите мутри са вече на лексотан, а по-лабилните на параноидна шизофрения. А ако си пловдивска мутра, бедата става огромна. Психиатрията се напълни още преди Нова година и няма свободни легла.

Решението е София, ама как да стигнеш дотам, когато народните представители забраниха кортежите. Вече за да имаш кортеж, трябва специално дружество, регистър на МВР и никакви криминални регистрации. А на бодигардовете ти можеш да им дадеш по 10 години затвор при първоначален строг режим само като им погледнеш паспортните снимки.

Колко умни са българските народни представители! Как само са го измислили... Вече нито един мафиот или обикновен комплексар в страната няма да може да натъпче 15-имата си приятели в трите джипа на името на етървата на балдъзата на третия братовчед и да мачка хора по улиците и магистралите, както го е правил безотказно в последните 27 години.

Това вече няма как да се случи, защото има нов Закон за частната охранителна дейност, който уплаши всички гарги в гъстия смог на равното софийско поле. Гениален ход на 44-то Народно събрание, който ще влезе във всички учебници по ефикасна битка с организираната престъпност.

Откакто законът влезе в сила, нито една мутра от провинцията не може да стигне до София и съответно до летището. Има вариант да се ползват новите зелени билети срещу замърсяването в столицата, ама те се оказаха дефицитни и засега не важат за междуградските автобусни линии. Тук вече лексотанът спира да действа и трябва да минеш или на кока или на амфети. От същото, което пласираш в квартала.

Обаче как ще се оправяш после? Ти си истински предприемач. Отворил си толкова широкоспектърен бизнес, продаваш най-масовите дроги, а държавата не ти покрива психотерапията, като си "изпържиш" мозъка от консумация.

Докато се чудиш на какво да минеш... и хак! Нов удар от държавата! Пак под кръста. Този път полицията, данъчните и прокуратурата накуп. Видели, че американците пуснаха списък с другарите на Путин, и те веднага вадят кой е с най-скъпи коли и къщи в страната. Те и миналата година го извадиха, ама чак на 10 март, а този път атакуват от края на януари.

Явно вече наистина има решимост.

Обръчът около мафията стремително се затяга. В тази безизходица стимулантите са безпомощни. А мозъкът трескаво търси решения. Трябва да се минава директно на гориво. Дизелът обаче отпада - цяла Европа е настръхнала заради замърсяването, ще спират и производството на автомобили. Край! Пътят към Терминал 1 и Терминал 2 е окончателно блокиран.

Само шефът на НСО ген. Антонов ще може да лети спокойно. И то с държавен билет. Директно към Санкт Петербург. Изгониха го от службата за охрана заради злоупотреби и го направиха консул. Какво по-логично?! Кой по-достойно да представи нашата страна в чужбина?! Навремето го изгониха тихомълком и от полицията и го направиха шеф на НСО.

Ами това си е техника на придвижване, а не някакви задкулисни сделки, както някой изперкал зелен може да се изцепи неподготвен на протеста. Тук всичко е тотално морално. Да му се чудиш само на мафиота от Пловдив, навремето, като му предлагаха да стане шеф на НСО-то защо се запъна така?

Сега можеше да е на борда на самолета, а не на бензин и обеднен уран срещу срещу стреса и параноята.