Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красимир Каракачанов СНИМКА: Архив
Красимир Каракачанов СНИМКА: Архив

Най-логичната версия за убийството на Петър Христов е отмъщение от престъпния свят, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов по Нова тв. Според него е престъпно, че е изтекла информация за неговото участие.

Полицията работи и по други версии. Организираната престъпност трябва да се мачка докрай, категоричен бе той. Навсякъде където има организирана престъпност това може да се случи. Но най-страшно е изтичането на информация.

Най-нормалното е, човекът, който е съдействал да се разкрият тези престъпни групи да познава министъра на вътрешните работи, който тогава е бил Цветан Цветанов.

Според Каракачанов не е съвпадение, че убийството е точно преди началото на европредседателството. Това се прави заради чуждите медии. И всеки очаква правителството да кляка.

В един от заводите на "Терем" имало политически искания точно заради европредседателството. Полицаите били последователни в своите искания от няколко правителства насам. Вече имало един билборд, щели да се поставят още два по пътя на чуждите делегации.

Системата за сигурност е свързано. Не може да се говори само за полиция. Военната полиция също имат заслуги за разкриването на убийството в Нови Искър.

Направихме ясен знак към службите за сигурност с парите, които бяха отпуснати, категоричен бе Каракачанов.

Да се казва, че оградата на границата с Турция е неефективна е несериозно. Никой не е виновен, че е имало свлачище. Няма непробиваемо съоръжение. Навремето Берлинската стена, която бе три метра бетон и два метра тел бе подкопавана. Същото се отнася и тази между Израел и Палестина. Заради тази ограда на България не се случи това, което се случи в Гърция и Македония. Там има и жива сила. Но когато нямаш нищо, те пробиват. Той призова Елена Йончева да вземе дипломатическия си паспорт и да отиде от турската страна.