Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Ангелов  Кадър: Нова телевизия
Слави Ангелов Кадър: Нова телевизия

„Между 13 500 и 16 000 души като шесторният убиец Росен Ангелов се издирват всяка година. Във всяко районно има от 1 до 3 души, а във всяко районно за това отговарят между 1 и 3 души.” Това каза пред Нова тв главният редактор на „168 часа” главният редактор на „168 часа” Слави Ангелов.

Такива отдели има и в областните дирекции, те имат 3 коли, а няма изискване колко души да заловят, обясни криминалният журналист. По думите му повечето издирвани не си вдигали телефоните на роднини, но някои били бегълци, криещи се от затвора. Той посочи, че измамникът Спас от Кочериново например, лъгал със самолетни билети, не е издирван на адреса на родителите си. „От 2014 г. не може да се ползва СРС за издирван,а ние го разбрахме в края на 2016 г., когато родителите на убиеца от Соло осъдиха държавата”, посочи Ангелов.

Той добави, че има достатъчно данни, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър, погубил 6-има души. „Конспиратори винаги ще има, таксиметровите шофьори например стигат по-далеч в теориите си от методите на Бостънската мафия”, каза Ангелов. По думите му понякога нарочно имало дезинформация и лъжливи версии в медиите, за да се заблуди истинският извършител.

„Кой ще се заблуди, че труповете са застреляни само в главата”, запита преподавателят Николай Радулов. Той посочи, че такива данни увеличават недоверието в институциите.