Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Ангелов Кадър: БНТ
Слави Ангелов Кадър: БНТ

В наши дни това е едно от най-тежките убийства и също така случай, в който се вижда колко откачено е обществото ни. Това заяви главният редактор на в-к "168 часа" Слави Ангелов пред БНТ по повод зверското убийство в Нови Искър.

"Тази битка кой е намерил тефтерчето пръв, коя телевизия, е смешна. Проблемът е, че полицията не го е намерила първа", възмущава се Ангелов. 

"Версиите също са много неадекватни. Полицията казва: "Ето го, този е свързан с ДДС, занимавал се е с наркотици, нормално е." Тази версия също е много смешна. От ДДС- аферите е ощетена само държавата", заяви той.

"Винаги е имало конкуренция коя медия ще извади по-голяма сензация, има и голям непрофесионализъм. Очевидно при едно такова убийство е, че има много силни чувства. Сегашната версия звучи най-логично. Само за външния вид на този човек бих му дал 5 години", така журналистът коментира версията, че убиецът от Нови Искър е 50-годишният Росен.

"Ако убитият съпруг беше разследван и беше вкаран в затвора, нямаше да се стигне до това. Той няма доходи, съпругата му също, а си купуват къща, карат джип. Ситуацията е абсолютна класика", смята Ангелов.