Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тази година беше супер.

Наистина.

Най-голямото постижение, което мога да отчета е, че никой не умря. Вярно е, че остават още няколко дни до края, но фактът, че никой не умря през тази година е loading 98%...

Първо, всички деца са живи въпреки хаотичните грижи, нервните изблици на майка им и препятствията, които имахме. Успях да не катастрофирам, да ги преведа 80000 пъти през улицата безопасно и да не ги отровя с храната си.

След това ние самите, като родители, не умряхме в леглата си. Имаше много тежки моменти, но оживяхме и всичко е наред, продължаваме да кретаме като куци мароти.

После Krasimira Hadjiivanova още е жива, заедно с Nedelina Zlateva, което считам за огромен успех. Те и двете се оляха от напрежение, работа и проблеми, но са сред нас и се радвам, че и 2018 ще сме на линия, ако Неделина внимава къде се гмурка в Португалия.

После, всички разкошни жени, които направиха възможно ОЛЕ МАЛЕ да се случи, също оживяха.

Весела Одажиева, за мое учудване, ти успя да избуташ тая година и след като видях снимка на ювелирна питка, направена от твоите ръце, разбрах, че ще живееш. Veronika Nenova, Светослава Гергинова - браво на вас, живи сте, хапнете си, наздраве.

И не само че всички са живи и дори относително здрави, но Маги и Ади имат нов новеничък брат, който е разкошен и даже сме се увеличили в нашата сложна родствена връзка.

Та, така. Всичко е наред. Живи сме, някой да пусне Веселин Маринов

*Коментарът е от фейсбук