Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес той кръсти внучката си Миа в Етрополе

С цялото си домочадие Христо Стоичков ще посрещне Нова година в Банско в , научи "24 часа". Камата избрал най-прочутия ни зимен курорт за начало на 2018 г. Ще отседне със семейството си в Голф хотела. Компанията ще е голяма, тъй като фамилията на Камата и съпругата му Мариана се увеличи с двама зетьове и внучка. Малката им дъщеря Христина е тук с мъжа си Лука Белич, а Мика - с нейната половинка Айкут Рамадан, чийто корени са от Шумен. Днес в Етрополе Камата събрал приятели за кръщенето на своята внучка Миа, която е на годинка и един месец.

Компания на Стоичков в Банско ще му прави неговият кум Атанас Узунов със своето семейство. 

Всички те бяха на Коледа в Пловдив, където Модерният ляв успя да се срещне с областния управител Здравко Димитров. Губернаторът му подари специална ръчно изработена кама.

Легендарният футболист се е интересувал как да бъде развит ловният туризъм в Пловдивско. Имал идея да води чужденци, които да отстрелват дивеч, разказаха участници в срещата. На нея били и двамата му зетьове, които направили много добро впечатление на присъстващите. Сред тях били Атанас Узунов, оперният певец Ивайло Михайолов, легендата на "Ботев" Петър Зехтински и зам.-областният управител Петър Петров.

Командирът на бригада "Специални сили" ген. Явор Матеев бил на седмото небе, че видял за първи път своя идол. Като заклет цесекар, офицерът подарил на Стоичков компас и част от парашут.