Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: Радко Паунов
СНИМКИ: Радко Паунов

5 коли са превърнати в пепел на ул. "Братя Търневи" 13 в Пловдив. Страшният пожар лумнал в 5:10 тази сутрин. Камерите от близката кооперация са заснели мъж с качулка.

Огънят е тръгнал от Мерцедес, паркиран в средата и бързо е обхванал останалите автомобили, наредени една до друга под навес. Всички са напълно унищожени. Сред тях е чисто ново BMW X5, собственост на 47-г. Йордан Караиванов. Той купил джипа си през фвруари тази година на 20 000 км и броил за него 151 хил. лева.

"Бях в София, когато съпругата ми се обади и ми съобщи, че колите горят", разказа той пред "24 часа".

Между изпепелените автомобили е и Опел Вектра, който е бил с газова бутилка. Тя е гръмнала и хората в близките блокове са се събудили. Около 5:20 часа съсед от близката къща е видял огнения ад и се е обадил в пожарната. От там обясниха, че причините за пожара се изясняват. Караиванов е убеден, че огънят е причинен от запалителна течност, за да се разпространи толкова светкавично. Той не се наема да каже каква е причината и смята, че може да е отмъщение, но не знае точно на кого.

"Това е работа на органите на реда да установят. За съжаление все още в България все още се случват такива неща", коменнтира той.

Йордан Караиванов
Йордан Караиванов