Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Анита Мейзер СНИМКА: Архив
Анита Мейзер СНИМКА: Архив

Анита Мейзер сънувала как мъртвия Николай я води в полицията да я оправдае.

Това разказа осъдената за смъртта му бивша миска Анита Мейзер от Сливенския затвор пред Би Ти Ви.

Сънувала още как той се обажда на майка си и сестра си - и двете искаха много по-сурова присъда за Мейзар, за да им каже, че е възкръснал. Това ми говори, че той ме чака на оня свят с добро. Имам чувстото, че моят дух е при него, каза Анита.

В сънищата й той не я обвинява. Не само, а ние се забавляваме, като че сме наживо, продължи миската.

А аз самата се обвинявам, че не си използвах акъла, обясни тя - кажи му "Няма да се зинамава с тебе", ядосва се тя защо се е съгласила да го върже. Културистът умря от задушаване, след като по негово желание бе вързан от Анита върху масата за масаж в дома им с т.нар. свински опашки.

Всички, които познават Ники, знаят, че беше със страхотно его, никой не може да го откаже от нещо, имаше си контрол над нещата и няма как да не направя нещо, ако той го иска, обясни тя.

Мейзер сама потърсила водещия, за да го покани в затвора и да му разкаже историята си.

Когато обичаш един човек и той те кара да правиш нещо, не мислиш. Не беше някаква суперуговорка, излизам от банята и ми казва "Бебенце, ще ме вържеш тука и тука". За него това бяха някакви елементарни найлончета, и друг път ги е късал, искаше да си направи експеримент - така осъдената за смъртта на Николай обяснява защо го е вързала със свинските опашки. Тя все пак не навлезе в пълни подроности, защото води дела на горна инстанция. Беше си негова прищявка. Но стана ясно, че от банята мъжъ й се хвърлил директно върху масажната маса и насотял да му върже ръцете, краката и врата.

Беше по-различен, в Лас Вегас обичаше да дразни шампионите по културизъм - застава до тях и вдига повече. Той си падаше да се показва, обясни Анита.

Нито съм си мислеле, че ще стане нещо, нито той.

Задушил се пред нея. Тичах напред - назад, до кухнята, мъчех се да ги отрежа, да ги махам с веро, щото ако нещо стяга, нали като сложиш сапун или веро, се откача по някакъв начин, но не беше възможно...

Така описва сцената Мейзер.

Сещам се за нея всяка вечер, каза тя. На другия ден ме прибраха в ареста, оттам - в затвора, аз не можах дори да го оплача. На мен ми е като някаква нереалност всичко, казва тя.

Твърди, че не е решавала да излъже, така стана. Знаех сестра му на какво е способна да ми причини.

сестрата Милена е убедена, че Анита е убиецът. Не толока го мислят, колкото искат да го наложат в обществото. каквото ме накара ники да напапрвя, го направих. 3 часа не звъннах на полицията, защото много се страхумав от тази жена - сестра му, знаех какво ще ми направи.

Всеки човек действа различно - ако бях в Америка, щях веднага да звънна на 911, тук не е така, тя има контакти навсякъде, продържи Мейзер.

Признала се за виновна след 5 месеца в ареста, където по думите й "откачила", и прокурорката й казала, че има 99% шансове за условна присъда при признание. Сега обаче е с 3 години затвор и съжарява, че се е признала за убийца. Дещеря й плакала заради това. Надеждата ми да получа освобождение бе накара да се призная без вина виновна. Трябва да имаш достатъчно хапчета, за да се самоубиеш - събирах от антидепресантите, но ми ги намериха, каза още Мейзер.

Не съм предлагала подпук на полицая, категорична е тя. Точно този се държеше ужасно - Веселин Радев. после тъврдеше, че е водил часове разпити с мен, а това не е вярно. Не знам защо си позволи да ме набеди, че съм ду дала 10, после съм му предложила 20 хил., а накрая съм го питала дали има камери, и съм му предложила 30 хиляди. Защо не съм го питала за камери още на 10 хиляди, чуди се тя. Къде са ми парите от сейфа, защо не е взел парите за доказателство или да извика колегите си за свидетеи, че съм му давала подкпуп, попита Анита Мейзер.

Не знае защо се опитала да лъже първоначално, че не е участвала в смъртта му. тотално паникьосана и шашната съм била. Днес установяваом, че съм от така наречените дебилни българи и благодаря на проф. Христов, че го каза. Това на мен много ми помогна. Днес се самотитулуван като най-деблината жена в България, оляви тя.

И обясни - започнала да чете документите по делото едва след като се осъзнала като "дебил" след думите на депутата от БСП. Не искала да гледа документи, защото се ядосвала от лъжите, сега обаче чете всико и намира много пропуски, обясни разплаканата Мейзер.

"Съжалявам, Милена, съжалявам, мамо Пепи, но вие най-добре знаете какъв беше Ники и на какво беше способен, колко шантава двойка бяхме. Не съм виновна за онова, което се случи в онази вечер", обърна се тя към майката и сестрата.

Каквото и да правехме, не беше нормално, като куче и котка, но никога не сме се нагрубявали. Такава дива котка като тебе няма къде да намеря - така й казвал Ники. И Макрон е много по-млад от жена си, бяхме си атрактивни - той с неговите мускули, аз с моите силикони, разсъждава Мейзер, която е била с 12 г. по-възрастна от Николай.

той се поддържаше със стероиди, анаболи, разни хрантилени добавки и хормона на растежа, призна тя. В намалото като дойъде в Америка две години не работи и наблягахме как да наддава, за да се яви на "Мистър Олимпи", което бе негова мечта.

Нищо не съм мислила в онзи момент, просто на мене ми се спеше, а на него му се правеше нещо друго и ми каза само за една минута със свинските опашки, после ще си правим секс, откровена бе силиконката. Обвиняват ме за действията ми след смъртта, затова съм за смърт по непредпазливост. не съм причинила смърт, нищо не съм направила, твърди тя.

Мейзер даде кураж от затвора на новата мис България и я увери, че витаги ще се изправи. Българинът се храни от лошото, от злобата, иначе гладен ще остане, заключи Анита.

С Ники си мечтаехме да сме пенсионери с бастуни на плажа, вече нямам мечти, тъжна е тя.