Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди всичко искам съвсем сериозно да благодаря на Зукърбърг и на онези, които ме докладваха и поради това бях баннат един месец.

Искам прошка от всички, които съм засегнал с хаплив отговор или с надменно пренебрежение.

Простете! Вероятно не сте малко. Без съмнение не съм бил прав, когато вместо да опитам да говоря с вас, съм се озъбил насреща ви. Без да се оправдавам, трябва да споделя, че причина за това е бил фактът, че не винаги съм знаел как да реагирам на хейта, който, както се оказа в този месец на наблюдение и неучастие, всъщност всички бълваме, просто към различни обекти.

Простете и вие, които съм блокирал, защото съм ви намирал за скучни или досадни. Вероятно вие сте наистина такива, но кой съм аз да ви го казвам или показвам. А може и да сте прекрасни хора, но да несъм ви дал възможност да го покажете. И да, напълно съм сериозен и за това. Простете!

Простете и вие, които докато обиждате и разпространявате лъжи за мен и семейството ми, не сте получили от мен възможност дори да поговорим спокойно, камо ли да се опитаме да се разберем.

Насреща съм да отговоря на всички въпроси, тревоги и притеснения, дори да са причинени от фалшиви новини, пропаганда или някакви конспиративни теории.

Не само поради Рождественските пости, но и инак, е време за смирение.

На две места намерих убежище през този месец на виртуално изгнание, където бях изпратен от Българското тролерианско общество (да, така са се самонарекли).

Злободневните размисли ще продължа да пиша в туитър (https://twitter.com/EmilJassim).

Снимките ще качвам най-вече в инстаграм профила (https://www.instagram.com/emil.jassim/), където снимките ще са с коментар и най-вече направени от мен с много редки изключения.

Тези две снимки ми дадоха вдъхновение и ми припомниха защо е всичко това - заради нашата България, заради хората, които се намират от двете страни на гордата Стара планина, до която "Дунава синей".

https://www.instagram.com/p/BcErLDhBedo/

P.S. И да, май е време да направя сайт. Stay tuned!

*Емил Джасим във фейбсук