Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тома Биков СНИМКА: Архив
Тома Биков СНИМКА: Архив

Листа, на които са напечатани публикациите от няколко медии, занесоха депутатите от ГЕРБ в отговор на въпроса на БСП - кои са хората в парламента замесени с наркотици и купували гласовете на затворници.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков цитира публикации от няколко медии, пред журналисти в парламента, свързани с акцията на ГДБОП в Русе и задържането на брата на депутата от БСП Георги Стоилов - Илия Стоилов. Депутатът Манол Манев от ГЕРБ също цитира няколко медии и съобщение на Прокуратурата за обвинението на депутата от БСП Манол Генов за купуване на гласове.

"Ако БСП не са разбрали, сме готови и утре да дадем подобна пресконференция, за да могат да разберат кои са тези, които има предвид Прокуратурата. Ако са решили да носят отговорност за тези свои народни представители, да продължат да я носят", заяви Биков.

„Ако са решили, че не могат да носят отговорност да спрат да я носят, като ги изключат от парламентарната си група. Ако не могат да разберат за какво става въпрос, това означава, че в 80% от случаите най-вероятно действат неадекватно“,допълни той.

„Според цитат от репортаж на БНТ Корнелия Нинова заявява, че подкрепя своя депутат. Оставям на честната българска журналистика и гражданите да преценят дали подкрепянето на един депутат, обвинен в купуването на гласове, е морална мярка от хора, които искат да си присвоят правото на морални стожери в този парламент“, заключи Биков.