Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От завладяващия и вълнуващ поток на новини в България днес, най ме възмути новината, че в Стара Загора са забранили да се гледат кокошки под терасите на блоковете.

Това е нечувано нарушение на правата на човека и на кокошките. Откъде накъде ще направят този кокошоненавистен акт старозагорските управници?

Къде да си гледат хората кокошките, кажете ми вие? Къде? В хола си? В банята си? В офиса си? Не всички могат да си ходят на село всеки ден да ги хранят и обгрижват! А някои дори си нямат село! Но дори и да си имаха, защо да не могат да си гледат кокошки под тересата в квартала?

Какво искате да кажете? Че хората трябва да ядат тъпите ГМО кокошки от супермаркета, които имат вкус на пластмаса и лилав цвят! Това ли искате? Да станем като хората на Запад, които ядат боклуци? Това ли искате вие!?

Още малко и ще забраните да гледаме домати пред входовете на блока, защото на някои бюрократи от Брюксел им се е приискало българите да не ядат повече розово доматИ!! Веднага да се задейства Хелзинския комитет по правата на човека и кокошката!

От фейсбук