Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова СНИМКА: БСП, архив
Корнелия Нинова СНИМКА: БСП, архив

Оставка на Валери Симеонов и министърът на вътрешните работи Валентин Радев, и премиерът Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента искат от БСП. Това стана ясно по време на пресконференция в централата на партията.

Причината от БСП да поискат оставките на министър Радев и Симеонов е пробивът в оградното съоръжение на границата, което бе установено от филма на Елена Йончева - "Граница", показан за първи път в понеделник. От него става ясно, че бежанците преминават оградата без проблем с помоща на стълба, а под оградата са изкопани дупки, през които те влизат.

"Става дума не само за националната сигурност. Освен фактите, които видяхте, живите кадри - тук става въпрос за корупция. 200 млн. лв. на хората са изсипани там. По-важното - има свидели, чухте свидетели. Служител, който говори за организирани канали на трафик", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Искаме Бойко Борисов да посочи в парламента поименно кой се занимава с наркотрафик и кой е купувал гласове от затворници", поиска още Нинова по повод изказване на премиера от 12-и ноември, в което той казва, че в парламента продължават да стоят хора замесени с наркотрафик и, че има такива купували гласове от затворници.

Очаквайте подробности!