Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Значи покрай разговорите за ниските пенсии и техните мизерни увеличения, сред популистките лозунги и лъжи на дебилите от ВСИЧКИ парламентарни групи, (т.е. БКП-обединени), депутатите отново си гласуваха увеличение на заплатите. Увеличението не е голямо -149 лв. Направо е мизерно и незабележимо спрямо техния лайфстайл. Какво са 149 лв? Един резервоар бензин за луксозните им возила, един обяд? Една чанта Гучи - менте на някоя министърка? С една дума НИЩО.

Това е половин милион на година увеличенине само за дебилите в парламента. Като казвам дебили, включвам абсолютно всички вътре без изключение. Да не си помисли някой, че фаворитизирам определени дебили. Към този половин милион, като прибавим и увеличенията на дебилите в изпълнителната власт - министри и т.н. сумичката не е чак толкова малка. Та по повод популизма: как нито един дебил от властта не застана на парламентарната трибуна и не каза: "Колеги, нека да замразим увеличенията за 5 години, че не е прилично. Нека увеличенията, които бихме си гласували отидат за благотворителни цели."

Дори дебелият дебил, който не си плаща сам охраната в парламента, бидейки милиардер, не стана и не каза: "абе дайте мойте 149 лв на баба Гина от село по мой избор, да си купи дърва за зимата!"

Дебилните медии всеки път примирено докладват за подобни гласувания, без да разпънат на кръст безполезните и крадливи народни хрантутници! Населението, затрупано с ежедневни дебилизми, като че ли е дрогирано и е в перманентен парализиран ступор. Ами не се олаквайте тогава!

Никъде свободата не е подарена. Никъде справедливостта не се поднася на тепсия. За нея трябват жертви, не мъртъвци, а живи активни граждани, които да жертват комфорта си, сигурността си и измисления си уют. Измислен, защото уют в кочина не може да има!

*Татяна Кристи във фейсбук