Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"ПатрЕотичен" Хелоуин?! Ама да! Така трябва!

Точно Хелоуин съсипа българската православна църква и вярата на българския народ, а не комунистическия режим и принадлежността на мнозинството от митрополитите в Светия синод към Държавна сигурност. Разбира се.
И точно Хелоуин е виновен за чалгата, не всички БЪЛГАРИ, които я слушат и я живеят. Много ясно!
Не някой друг, а именно Хелоуин и "тъпите американци", разбира се, ни накараха да НЕ се маскираме на Заговезни и да НЕ празнуваме тогава.
Също така Хелоуин източи КТБ.
Хелоуин гласува за МВРО, ченгето от ДС Каракачанов, Волен Сидеров и другите жалки #псевдопатриоти.
Тя съседката е "маскирана" със синьо и жълто около очите заради Хелоуин, а не защото мъжът й я бие, но ние "няма какво да направим", защото "това си е тяхна работа, няма да им се месим".
И Хелоуин е виновен за тоталната функционална неграмотност на подрастващите, за пълната зависимост на икономиката от еврофондовете, за ниските пенсии, за откраднатите милиарди, за мутрите в политиката, за "моралния упадък на нацията". Не сме виновни ние, че не можем да научим подрастващите българи да правят отлика между ДОБРО и ЗЛО.
Не! Ние никога не сме виновни. Винаги ни е виновен някой друг. Винаги някоя "зла сила" се опитва да ни обърква работите. Ние сме бели и добри и по време на Хелоуин рязко ставаме православни.
Няма ли един истински българин, който да каже, че ще почне да празнува Хелоуин, когато американците почнат да си закачат мартеници и да тричат кучета, м?!
Хелоуин е един ден в годината. В останалите 364 дни други неща са ни виновни...
Ако една четвърт от тая енергия да се хейти Хелоуин се вкарваше в мислене и в работа, щяхме да сме истински успешна нация.
Засега ставаме само за световни шампиони в Световното по мрънкане.
#ХелоуинПрецакаИначеПрекраснатаНиДействителност
#ЗнаехСи
P.S. Разбира се, Дядо Мраз си е ОК, защото не е американски, а руски. Но виж, Дядо Коледа е друго - той е пълна подмяна на ценностите на православното българско общество!!!