Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Варненският окръжен съд увеличи с година и половина срока за лишаване от свобода по първата присъда на скандалната миска и тя ще остане зад решетките 4 години и половина

„Постоянно правим секс с Ники! Насън! Той е най-хубавият мъж на света! Бях най-щастливата жена на света. Живеехме прекрасно. За какво ми е да го убивам! Много го обичах! Готова съм да умра, за да се върне, но няма да стане.”

Това заяви в обяснението си пред състав на Варненски окръжен съд Анита Мейзер, подсъдима за причиняване по непредпазливост на смъртта на Николай Димов и за предлагане на подкуп на полицай.

Тежкото престъпление бе извършено през миналия август, а през декември Анита се призна за виновна по всички повдигнати обвинения и получи присъда от 3 г. лишаване от свобода. Въззивната инстанция върна делото за ново гледане при друг съдебен състав, а новият адвокат на Анита Мейзер – екс-прокурорът Петър Чалъмов, я убеди, че трябва да се бори за невинността си по второто обвинение.

Преди минути Варненският окръжен съд определи наказание от 4 г. и 6 месеца лишаване от свобода за убийството на Николай Димов, извършено от Анита Мейзер. За предлагания подкуп на полицай миската трябва да прати и глоба от 8 000 лв. 150 000 лв. е размерът на обезщетението за причинени неимуществени вреди, които Анита трябва да плати на майката на Николай. Нейно задължение е и покриването на съдебните разноски в размер на 9 816лв.

Какво каза майката на Николай Димов в обръщение към съдебния състав, адвокатите на подсъдимата и представителите на гражданското обвинение, както и самата Анита ще прочетете в хартиеното издание на в.”168часа”.