Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Радева
Десислава Радева

Въпреки, че все по-рядко виждаме публикации в официалната фейсбук страница на Десислава Радева, наскоро тя публикува видеоклип с поздрав. Съпругата на президента е избрала представяне на Томас Бергерсън от "На две крачки от ада".

Публикуваме посланието й без редакция:

"Тези са ми любимци, откакто почнах видеата за ВВС.Томас Бергерсън за мен е гениален. Хор, щрайх, духови - всички заедно зачеркват усещането за небъдност и вливат борбен дух, и надежда, и вяра. Дали ще стане класик времето ще покаже. Но засега и такъв ми е достатъчен. Енджой!"

През октомври Радева се завърна към публикуването на музикални видео-поздрави във фейсбук - нещо, което правеше, преди да стане първа дама.

В началото на месеца тя е споделила песента на ФСБ - "В средата" , с кратко послание, което гласи : 

"Напусто времето скъпим. Отлита."

Два дни след това Деси е заложила на чуждестранната музика и е споделила парчето на Muse - Butterflies and hurricanes, придружено с цитат: 

"В теорията на хаоса Ефектът на пеперудата е чувствителната зависимост от началните условия, където една малка промяна на параметър в нелинейна система може да доведе до големи разлики в по-късните състояния. (Уикипедия)
Кой разбрал - разбрал."