Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Тодоров СНИМКА: Десислава Кулелиева
Антон Тодоров СНИМКА: Десислава Кулелиева

"Имам предложения от няколко телевизии, ще правя телевизионно предаване. Много съм добър." Това разкри току-що освободеният депутат Антон Тодоров пред журналисти в парламента.

"По характер съм темерут, признавам си го - грубиян съм, малко катил", описа се Тодоров. И предупреди: "Можете да се сигурни, че никога не лъжа и се справям с хора, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин. Не е добре да сте враг на Антон Тодоров, но е добре да сте негов приятел."

Вече бившият депутат изтъкна, че за разлика от доста народни представители, които са сменили по 4-5-6 партии, единствената, в която е членувал той до момента, била СДС. "Сега мисля да вляза в ГЕРБ", разкри Тодоров, който влезе в Народното събрание като гражданска квота.

Той бе откровен - с политиката не е приключил, а в тези 6 месеца си е създал най-много приятели за целия си живот.

Ексдепутатът е категоричен - продължава с разкритията и извън парламента. "70 сделки ще бъдат разкостени, както разлистих "Каолин", зарече се Тодоров.

"Имам здрава кръвоносна система и предпочитам да стоя прав" - с тези думи той отвърна на въпрос кой му е ритнал столчето.