Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Харесвам свежо навалял сняг. Усмивхам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от вондно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!
Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!
Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!
Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация))))))
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγαν?κι!!!!!)))))