Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Филип Киркоров пристигна за концертите си в София с двете си деца.
Филип Киркоров пристигна за концертите си в София с двете си деца.

Кралят на руската естрада гостува у нас с грандиозното си шоу "Аз"

Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна с час закъснение на столичната аерогара. "Така е по-лесно, отколкото да ви карам да идвате до Варна, за да срещна с вас", пошегува се той с журналистите.

Веднага след кратката пресконференция отлетя, защото тази вечер е първия му концерт от турнето му у нас с мегашоуто му "Аз" ("Я"). Той е в Русе. Проектът, посветен на 50-годишнината на Киркоров е супермащабен. От Русия са пристигнали над 100 тона техника и 100 души персонал.

Киркоров се появи на пресконференцията заедно с двете си деца - Алла-Виктория и Мартин-Кристо, които явно бяха уморени от полета, но баща им само с едно "шшш" въдворяваше ред. До него беше баща му Бедрос Киркоров, както и леля му, която се грижи за децата.

"В Пловдив ще им покажа паметника на Альоша, във Варна - любимата ми Морска градина - там съм израснал, а в София ще се поразходим по бул. "Витоша" - от "Шератон" до НДК, както ми стана традиция при турнетата в България", каза Киркоров. Той иска да предаде на децата си цялата си любов към България такава, каквато я е наследил от своите родители.

Киркоров е много въодушевен от турнето си у нас, което приема като своеобразен "изпит". Казва, че българската публика никога не го е предала. С нетъпрение очаква срещите си с българските си приятели, особено с Георги Христов, когото чувства като брат. Българските му приятели били първите, които го поздравили за рождения му ден.

Филип в очакване да излезе на сцената в Кремълския дворец, където 10 пъти шоуто му "Аз" препълни голямата зала.
Филип в очакване да излезе на сцената в Кремълския дворец, където 10 пъти шоуто му "Аз" препълни голямата зала.

"Имам с какво да се похваля, да покажа, да изненадам с тази програма. Голям разкош е на 50 години да мога да си позволя това шоу без да мисля за разноските", казва певецът, който с "Я" при десетдневен маратон всеки път препълни Кремълския дворец, а и зали по цял свят. Подобен успех преди него е имала само Алла Пугачова, с която продължават да бъдат с приятелски взаимоотношения.

За концертите

Варна 19.09.

Бургас 22.09.

Пловдив 24.09.

София 25.09., НДК

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция.

Новото шоу "Я" е високотехнологична програма, в която са задействани 80 артиста, подбрани от цяла Русия. Сцената е окъпана в светлина, има огромни трансформиращи се екрани, уникални костюми и хореография.

Мащабната продукция е дело на легендарния режисьор Франко Драгоне, известен с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей и на бляскавото шоу на Селин Дион A New Day. Всъщност Дион запознава Киркоров с Драгоне, а той му обещава да направи такова шоу, което да покаже по нов начин истинската му същност. И успява.