Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Напоследък съвсем случайно ми попаднаха няколко коментара от лица, които се пишат за големи антисоциалисти, пънат се на пангара в защита на свободния пазар и свободата като цяло. Та, покрай цялата им поза на едри капиталисти, каквито, разбира се, са само на теория и за в бъдеще, се промъкват смехотворни лафове за това как мъжете не били създадени да присъстват на раждания, защото им била крехка психиката и не били създадени да гледат деца до 3 години. Туй била работа на жените. Неговата работа била да ОСИ-ГУ-РИ ПРЕ-ПИ-ТАНИЕ (Тука всички падаме с разтреперани крака на столовете си и се просълзяваме от облекчение, че некой ще ни довлече убит елен да завъртим една мусака вместо да умираме от глад, нале).

После от същата клета група се зададоха майтапи как у социалистическото бъдеще клетият мъж ще дава една четвърт от заплатата си за равенство на жените. Как нямало да може да погледне жена на улицата без да го осъдят. Абе, некаква страшна картина, в която клетият прогресивен wanna-be капиталист от мъжки пол мие бебешки задници и му взимат заплатата, докато той скришно гледа порно списания в тоалетната.

На тая клетост аз искам да кажа следното.

Ако не искаш да гледаш деца - не прави деца. Просто е. 21 век е. Деца на тая планета има все повече и повече. Твоят ген е никому ненужен и така или иначе ще умреш. Желанието за работа е човешка ценност, а не придатък на пишката. Ако искаш слугиня, наеми си персонал. И му плащай. Защото може жената да иска да се грижи за препитанието. И тогава какво? Състезаваме се кой изкарва повече ли? Или по-бързо ходи сутрин на работа.

Второ, умряла съм ти за заплатата - така и не можах да вдена какви са тия врели и кипели капиталисти, дето говорят за заплата. Говори ми за печалби,брат. Имай собствен бизнес. Напиши си сам правилата и жените да ходят да се гръмнат. Ама то, нали, не е лесно. Ем на заплата, ем голям капиталист.

В кратце: Всеки ден правим избор. Животът е борба.

Аман от михлюзини, дето някой им е виновен или длъжен по марксистки.

ПП. За клетите либертарианци, дето дотичаха да пускат смешки за патриархата - отивайте да работите!

*Коментарът е от фейсбук