Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лечител оправя 2 жени с метастази. Цери рак на бял дроб и на яйчник

Лечителят Саркис Инджиян почти наведнъж се справи с два вида рак на две жени - на белия дроб с метастази и на яйчника, също с разсейки.

Миналото лято Стойка Мочева, на 61 г., от Бургас припада. Приета е по спешност в болницата, правят й ЕКГ и я пускат да си ходи. Обясняват й, че всичко й е наред, и тя се връща на работа на бургаския плаж. След две седмици припада пак. Скенерът показва тумор в мозъка. Идва в София за магнитен резонанс и се вижда, че туморите са два, но те са метастази от първично огнище. Махат ги оперативно и започват изследвания, за да се открие огнището. Оказва се в белия дроб. Стойка отказва химиотерапия.

Тогава чува за Инджиян и през октомври се свързва с него. Той й казва, че след 20 дни с неговата терапия ще стане ясно накъде вървят нещата. Започват с билки, биорезонансна и енергийна терапия. Още в края на месеца на ПЕТ скенера се вижда лека промяна към по-добро. След 6 месеца скенер на белия дроб показва, че туморът е стопиран и маркерите вече са в норма. В края на юни тази година скенерът показва същото.

Според Саркис туморът вече е превърнат в доброкачествен, в него няма ракови клетки и затова се насочва към неговото стопяване с други методи за около 3 месеца.

Лечителят съветва Стойка да не се връща в Бургас, а да остане в София при дъщеря си.

Според него болни

от рак не бива

да живеят на

морското равнище,

защото кислородът там е повече и това увеличава оксидативния стрес.

Другата, която преборва рака в момента, е Снежанка Найденова - на 63 г., от София. През ноември тя започва да се задъхва и е пратена на рентген. Откриват вода в белия дроб. Изтеглят около 1 л, правят изследвания. Диагнозата е рак на яйчника с разсейки.

От януари Снежанка мина 8 курса химиотерапия. Научава за Саркис от роднина, когото е излекувал. През март започва лечение при него с комбинация от 24 билки, колоидно злато и енерготерапия. След 2 месеца скенерът показва подобрение и маркерите са в норма. Продължава се с терапия с нискочестотни токове. Снежанка вече няма рак, а малки кисти по яйчника, които още се чистят.

При Саркис най-често идват хора с рак на гърдата и на дебелото черво. Той изисква от тях стриктна диета без белтъчини. Обикновено на 20-ия ден вече се забелязват резултатите. Когато пациентът ги почувства, започва да съдейства на лечителя и оздравяването става по-бързо.

Саркис казва, че имал пациенти в последен стадий на рака, на които лекарите давали седмици живот, а вече 7-8-а година те са живи.

Имал случай на

жена с 3 огромни

бучки на гърдата

При лечението те се спукват и изтичат, зарастват и кожата се заглажда. Ефект от лечението има дори при метастази, казва Инджиян. Но като видел, че е безсилен, го заявява на пациента. Това става след 20-ия ден на терапията, когато изисквал медицински изследвания.

Саркис има в сметките си изцерена левкемия, 2 стопени тумора в мозъка, 5-6 души с рак на дебелото черво и над 10 жени с рак на гърдата, вече оздравели.

При рак на шийката на матката нещата минават много по-бързо и лесно в сравнение с другите видове, твърди Инджиян. Защото жените могат допълнително да третират зоната и с екстракти, които той им препоръчва. Ракът на простатата също добре се повлиява от лечението и още след втория сеанс пациентите вече не уринират нощем.

“Получавам енергийна информация, обяснява Саркис. Като седне човек срещу мен, му изписвам около 10 билки, подходящи за неговото лечение. Всеки лекувам по различен начин, може дори на хора с една болест да прилагам различни методи. Всичко е индивидуално.”