Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Аз все още съм на лекомислена вълна, да знаете.

Та имам един единствен въпрос, който ме терзае - как се случва така, че вече втора година са модерни къси панталони, на които НАРОЧНО им висят джобовете отдолу.

Мъжът ми беше абсолютно убеден, че не е възможно това да е мода, а просто някакви жени са си отрязали старите панталони прекалено високо. Подиграваше ми се жестоко и ми казваше "Да, бе, дааа, така е, вярно е, някой ще си купи къси панталони, на които отдолу ще се показват висящи джобове - ти си мегазле, остаряваш. Нема такава мода", а аз гледах жестоко обидено в една точка и си казвах "Потърпи, нека види сам". И когато се оказа, че жените, които са си отрязали неправилно старите панталони, са около 45 хиляди, той осъзна, че аз съм права. И се депресира жестоко.

Но това не ми донесе удовлетворение. И досега не разбирам защо има панталони, на които им висят като малки торби джобовете отдолу.

Това е като да ти виси сутиенът под фланелката или да ти висят гащите до коленете. или, НЕДАЙ СИ БОЖЕ, вместо джоб, да ти виси пишк*ата, ако си мъж, нале и ако тя е в състояние да стигне до под панталона.