Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Целокупното българско общество обича да се упражнява по темата за съсипаното и злефункциониращо българско здравеопазване. Но как е в чужбина? По този въпрос може да се изкаже певицата Александра Апостолова. Преди месец звездата от Х фактор беше пребита от приятеля си-швед. Случката се разиграва в скандинавската страна, която смятана за една от най-социалните държави в целия свят. Ето какво разказва обаче Сани пред интернет изданието на "168 часа". 

"След побоя отидох в болницата да се възползвам от прочутото шведско здравеопазване. Но истината се оказа доста по-различна. Накараха ме да седна на едно столче и да изчакам. И така се минаха 5 часа! До мен беше седнал един човечец със силно кървяща глава, но и на него никой не му обръщаше внимание", спомня си за преживяния ужас Сани Алекса. Тя се опитва да привлече вниманието на персонала, но постоянно й отговарят, че всички са заети. Накрая й дават хапче за главоболието, а след продължителното чакане идва и нейният ред за скенера. 

"Направиха ми го и бяха готови да ме пуснат да си вървят. В този момент баща ми се възмути дали някой няма да дойде да ми почисти поне раните. Но и на това му намериха цаката. Напълниха ми спринцовка с кислородна вода и ме пратиха в тоалетната сама да си промивам раните. Ако нещо подобно се случи в България, ще се вдигне олелия до Бога", категорична е певицата, която в момента си е в България и прави всичко по силите си да изхвърли от главата си спомените за побоя и последиците от него.