Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съвсем скоро приех настоятелната покана на един човек/Тодор Георгиев/ Обменихме няколко реда и толкова. Започне де ме лайква, което мен по никакъв начин не ме топли и вълнува. Понеже от десетина дни си почивам, рядко сядам пред компютъра. Днес намирам две съобщения от него!

Първото от вчера, с което ме моли да му намеря работа, защото 2 години стоял без работа. Бил инженер, но не работил по специалността си. Понеже не съм го прочел веднага и не съм му отговорил на това съобщение, днес той ми изпраща второ, в което започва да ме обижда. Че видиш ли, ние известните сме били..... И пълна палитра от познати простотии.

За съжаление има доста такива човешки недоразумения! И ако някой се идентифицира с подобно отношение към мен, ще го помоля да изчезне на мига от обкръжението ми, защото рано или късно ще чуе истината за себе си от мен. Аз никога и на никого не я спестявам. Нали всички мразят лъжата и лицемерието! Е, от мен винаги чувате истината, но на елементарните егоцентрици не им изнася. Това е положението.