Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МБАЛ Бургас. Снимка: Архив
МБАЛ Бургас. Снимка: Архив

Труп в морето стресна 20 туристи на корабче в Несебърския залив. Тялото на млад мъж изплувало на 700 метра на вътре в морето срещу плажа на "Какао бийч".

Пасажерите, повечето чужденци, правели разходка между новия и Стария град, когато погледите им ужасено се спряли на люшканото от вълните безжизнено тяло, обърнато по гръб. Мъжът бил гол и облечен само по бански.

От полицията съобщиха, че трупът е на 32-годишен таксиметров шофьор от Видин с инициали С.С., който през лятото работел в Слънчев бряг.

За него бил подаден сигнал, че е изчезнал на 7 юли около 23.55 ч., когато безпричинно спрял таксито с клиенти на автобусна спирка до паркинга на "Какао бийч" и тръгнал в посока морето, казаха от ОД на МВР-Бургас.

Ключовете за автомобила останали на контакта, а видинчанинът не взел нищо със себе си, нито искал пари от клиентите. Те го изчакали, но не се върнал и подали сигнал в полицията.

Таксиметровият шофьор първо бил обявен за местно, а после за общодържавно издирване.

Трупът бе откаран за аутопсия в Съдебна медицина-Бургас, но първоначалният оглед показвал, че по него няма следи от насилие. Една от версиите, по които се работи, е, че са касае за самоубийство.