Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Не, не съм търсила никога нищо. Този, който е трябвало да дойде, той е дошъл веднъж и си е останал и това е положението. И това е Иван Пеев."

Това сподели Лили Иванова пред Антон Хекимян в ефира на „Тази сутрин” по bTV в отговор на въпроса дали е намерила някого, който да я обича истински заради нея самата.

Голямата звезда добави, че сърцето й си е нейно.

"Обаче на другите може би съм била интересна, мислят че имам слава, те покрай мен много са се качили заради моята слава. Винаги се качват на раменцата ми, за да изглеждат по-високи, ама не стават по-високи.", признава певицата.

Първата дама на българската естрада призна и кои са били най-важните хора в нейния живот.

"Това са били моите родители, разбира се, нали, вечна им памет и до много скоро беше моята учителка госпожа Савка Генова, която почина за съжаление януари месец. С нея можех почти всичко да споделя. Тя живееше с моите емоции, с моите успехи и сега ми липсва, защото ми даваше ценни съвети, от нея много неща съм научила."

Иванова не крие, че няма по-търпелив човек от нея, но това, което може да я разгневи се крие у хората.

"Това, което може да ме... но пак много внимавам, е нечистоплътността в хората, мръсотията – физическа или каквато и да било друга, във всичките й измерения, нечестността на хората, лъжата, алчността. Това ме унищожава. Другото нещо, което много ме влудява на сцената, е ако не си чувам добре в слушалките гласа. Но това са технически неща, които се случват. Това е техника, която не можем без нея."

Легендарната певица също така не може да каже за себе си, че е роден победител.

"Не, не мога да кажа. Аз няма за себе си чак такова високо мнение, че съм най-великата или най-величествена, че имам корона на главата си. Слава Богу седя здраво на земята. Благодаря на Господ, че ме е дарил с това чувство да имам мярка, да не се изхвърлям. Много е важно. Моите наблюдения са, че всеки се изхвърля. Днес го виждаме, а утре го няма. Това за мен не е победа, не е... не знам, не ми харесват тези неща."

"И аз даже казах ония ден на Петя: „Награди не искам, искам само да ми уредиш в рамка един надпис „За най-търпеливия човек на земята”