Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жените подбират партньора си по интуиции

Трактатът за любовта “Камасутра” описва много сексуални пози, но и набляга на половата съвместимост между партньорите. Без нея щастието им е невъзможно. За да откриете своя партньор, първо трябва да определите какъв тип сте вие.

Женските форми

Газела

Тялото й е почти момичешко, гърдите й са малки, но добре оформени, бедрата й не са релефни, но са твърди и стегнати. Хапва по малко, обожава секса и размерът на влагалището й е до 13 см. Не е много, ще кажат някои, но пък любовният сок на газелата ухае на лотос.

Кобила

Когато е възбудена, също излъчва аромат на лотос, а влагалището й достига 18 см. Изглежда стройна въпреки пищния бюст и съблазнителните бедра. Кобилата е разговорлива, нежна и изящна. Обожава разкоша и не стига бързо до оргазъм.

Слоница

Има внушително влагалище - цели 25 см, пищно тяло, огромен бюст, широко лице, пълни ръце и къси крака. Гласът й е плътен, а любовният й сок съвсем не е с ухание на лотос. Обича да яде и сексът не й е приоритет.

Мъжките размери

Зоогрупата на мъжкарите в сантиметри напълно съответства на възможностите на дамите.

Заек

Мъжкото му достойнство в ерекция изпълва добре 13-те см на газелата. Невисокият му ръст се компенсира с атлетично телосложение. Мъжът тип заек има мек, отстъпчив характер. Характерен за него е сладникавият вкус на спермата му.

Бик

Със своите 18 см е идеалният партньор за кобилата. Доста як е и темпераментен. Винаги е готов да се отдаде на насладите на любовта, а търпението му е достатъчно, за да доведе сдържаната кобила до оргазъм, и то не само един.

Кон

Той е призван да обладава слоницата, тъй като неговият член в бойна готовност е почти 25 см. И другите размери на коня също са внушителни - висок ръст, широки рамене, релефно тяло. Но пък темпераментът му е разочароващ. Ленивият кон не е запален по секса и за да се възпламени желание у него, жената трябва доста да се потруди.

Как жените избират най-подходящия за секс мъж, четете в хартиеното издание на "Здраве без лекарства".