Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На мен пък много ми харесва да си обсъждаме първите дами, голяма забава е ! То коя с какви обувки е , до къде й е полата, коленете й как са , стават ли , как е погледнала, тъжна ли е , дръпнала ли си е ръчичката от лапата на Русия Перчем точно преди снимката, трябва ли да организираме акция да я спасяваме, стара ли - младичка ли е , става ли изобщо, проста ли е, излага ли ни като нация - толкова е забавно !

Толкова дискриминационно и обидно спрямо жената като обект и т.н , че чак не ми се вярва как е позволено още и си отдъхвам . Значи все пак остана нещо, което можем да си позволим да дискриминираме на воля - първите дами - и това да не е забранено , а даже да е куул и задължително ? Аз се радвам .

Дано само не ни ги спрат, първите дами, че то функцията им без това е спорна и тогава ще ни останат съвсем мъничко неща за позволено обиждане . И жалко . Че вече сме едни огромни, ходещи червени точки, дето аха си казал какво чувстваш, аха са те наказали . Та, за да включа и аз - последният пост на първата ни дама не е ОК . Но пък в Рим ми хареса . И най-много от всички първи дами съм викала за Карла Бруни !!!! Тя си е моята си :-)
С този пост не знам дали съм надеждна фейсбук дама и интелектуалка , но то пък има толкова много такива, че няма значение ........:-)

Коментарът е от фейсбук