Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ние влагаме всичко в култура и в духовност.

Парите от наема са за поддръжка на бившето кино “Левски”

Когато очакваш от един съдия да въздаде справедливост, а той в същото време съдейства да бъде узаконено едно документно престъпление, това е пълен абсурд. Така се уронва престижът на всички съдии - и на тези, които са честни и се опитват да съдят справедливо.

Щом може в един съд в коридора уж да се намери някакъв документ и да се впише по този престъпен начин, това е пълно беззаконие. Абсурд. За каква реформа в съдебната система говорим, когато правото не е еднакво за всички в нашата страна.

Ние сме вярващи и сме сигурни в това, което правим. Големият въпрос обаче е докъде ще стигне търпението на обществото. То със сигурност намалява към българската съдебна система.

Защото днес жертви на беззаконието сме ние, но утре на наше място ще бъдат други. Реално, получавайки добър наем за магазина на ул. "Съборна", ние издържаме арт център, който направихме на мястото на бившето кино "Левски".

Това е единственото старо кино в София, което се запази и възстанови. Купили сме го и сме го обновили с кредит и в момента го издържаме с наема.

Искаме хората да знаят, че влагаме в култура, в духовност и в това начинание сме абсолютно независими от никого, дори и от Министерството на културата. Но сега може да загубим своята свобода, самостоятелност и независимост.

Надяваме се, че Висшият съдебен съвет и главният прокурор Сотир Цацаров ще реагират на тази голяма несправедливост, на това нескрито беззаконие.