Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това че има промени в законодателството, не означава, че Йожи и Гребеца трябва да бъдат освободени автоматично, става дума за 19 отвличания, каза пред Нова тв бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. По негово време бе неутрализирана групата на "Наглите".

Възможно е от събраните пари Наглите да плащат, за да получат "правораздаване".

Той се обяви за промяна на табелите, които предупреждават за камери, и даде пример с трагичен случай от Бургас, когато младо момиче малко след знака е вдигнало скоростта и е катастрофирало. Другото предложение, залегнало в промените, е за кръвните проби, за които сега е записано, че трябва да се взимат от лекари. Той се обяви и за реставриране на фонд "Пътна безопасност", който съществува от 2012 г.

В студиото на „Здравей, България” председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не успя да сдържи сълзите си, говорейки за семейство, което е било жертва на отвличане.

Имах среща със семейство, чиито две деца са били изнасилени, с майката блудствали, а бащата пребит при въоръжен грабеж. Чак на 25-ото заседание съдия Мирослава Тодорова реши, че трябва да прехвърли делото на военна прокуратура, тогава избухнах. Делото бе прекратено по давност, каза Цветанов през сълзи в студиото.

Само се срещнете с тези хора, пострадали през 1998 г. и ще ви видя как ще говорите. Затова си изпуснах нервите, за което се извинявам. Госпожа Тодорова се почувства обидена, но никой не застана пред тези хора, за да почувства тяхната съдба.

Реакцията му бе и заради "обидата" на съдия Мирослава Тодорова, пише marica.bg.