Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Има един персонаж, който е с най-големи шансове да затрие окончателно България и българите. Това е ТЪПОТО КОПЕЛЕ. Това същество е готово да върви срещу всякаква логика, срещу всякакъв интерес и здрав разум, само и само да обслужи ината си, омразата си и да си направи кефа като развали работата на някой друг - "айде да видим, няма пък..." Съгласен съм, че борбата с рока е стар приоритет на партията, която представлява др. С.

Но това беше отдавна и едва ли е останала много партийна злост срещу "западното влияние" на рок-енд-рола извън групички на немощни старци - активисти. Инатът на др. С. надхвърля ортодоксалния патос на Партията-майка срещу рокаджийската идеологическа диверсия. Инатът е по-дълбок, по-интимен, по-всеобхватен - това е инатът на ТЪПОТО КОПЕЛЕ, което ще си избоде окото, само за да се смеят на свекърва й, че има кьорава снаха.

Колко хора идват на каварненския рок-фест? Колко печелят от тях хотели, ресторанти, обикновени кебапчии и продавачи на лимонада? Защо на тези хора трябва да се покаже среден пръст? Айде, на западните рокаджии и на техните български фенове - може да се прави напук, "заслужават си го". Ама защо и на собствените съграждани? Всички знаят отговора - др. С. мрази Цонко Цонев. По една простичка и очевидна причина - Цонко направи за Каварна много. Др. С. търка дамаската на кметския стол веднага след него. И разликата се вижда - уви! Какво може да се направи? Ами барем да се забрани рок-феста... Ама-ха, ще видят те какво значи власт, не ли?

*Коментарът е взет от фейсбук профила на автора.