Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Подсъдимият за убитото в куфар дете към съдия: "Изрод! Вие лъжете! Подсъдимият за убитото в куфар дете се разкрещя по съдия. Снимка: Архив

"Вие лъжете, мобилен телефон нямаше, има съдебно решение по този въпрос." Така се разкрещя Герман Костин подсъдим за убийството на 5-годиншния Никита, намерен в куфар край Пасарел през 2015 г.

Повод за гнева му бе, че съдията по процеса Атанас Атанасов от Софийски градски съд докладва две нарушения, които Котстин извършил в затвора. Магистратът обясни, че руснакът драскал по стени и имал мобилен телефон.

Атанасов предупреди Костин да внимава с избухваняита, защото ще бъде глобен.

"Предупреждавай себе си, изрод, аз все едно нямам пари!", разкрещя се руснакът от носилката, с която бе докаран в съдебната зала.

500 лв. глоба отнесе адвокатката му Капка Гергинова, тъй като си позволила няколко коментара по доклада на съдията за начина, по който е прочел постъпилите материали по делото. Тя определи прочитането като едностранно, заради намиращите се в залата журналисти. След като и бе наложена глоба, тя я коментира като "Сплашване и унижение".

Процесът продължава утре.

Коментара ()

Вашият коментар