Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"НЕ съм преживяла смъртта на Боби Цанков!
Не съм преживяла и случилото се с Георги Стоев. И едва ли ще се науча да преживявам убийствата на хора - ако това ми се случи, значи съм загубила себе си", признава водещата на "Горещо" Венета Райкова. Телевизионната журналистка е сред последните, говорили с Цанков малко преди убийството му в началото на годината. Месец преди това скандалният бизнесмен и водещ е гост в предаването є. След убийството на Цанков Венета се превръща в основен свидетел по делото. Излиза информация, че нейните показания пращат големия Маргин в ареста.
"Страхувах се как може държавата да ме вкара в тази лъжа?! Да се събудиш една сутрин и да прочетеш Венета Райкова остави в ареста Маргина! При положение че по време на разпита не съм споменавала неговото име и дори в предаването не сме говорили за него - изведнъж се оказвам важен свидетел", споделя водещата. Според нея Боби Цанков до последно не се е страхувал за живота си. Само за година двама от гостите на "Горещо" - Георги Стоев и Боби Цанков, са мъртви.
"Има някаква градска митология, че тегне проклятие над гостите в "Горещо". Това са измислици на псевдоврачки, които разказват в жълтите вестници как са предупреждавали и Боби Цанков, и Георги Стоев да не идват в "Горещо", че ще умрат! За тези шест години и половина в предаването са гостували над триста гости и това, че двама от тях не са между живите, лека им пръст, не трябва да се обобщава и да се правят подобни изводи", убедена е телевизионната водеща.

Настрани от светския живот

В ПОСЛЕДНАТА година Тихомир сякаш напълно изчезна от светския живот.
С Венета не се появяват почти никъде заедно, но и двамата твърдят, че бракът им никога не е бил по-стабилен. "Не само той, но и аз не бях част от светския живот през последните две години. Откакто се роди детето, а и докато бях бременна, съм се отдала на спокойния семеен живот и не мисля, че нещо сме пропуснали. Онзи ден за първи път излязох на светско мероприятие - посетих ревюто на Жени Живкова, тъй като тя ме облича за предаването през последната година, и много ми хареса!"

Няма силикон 

СПОРЕД слуховете водещата е наляла доста силикон в гърдите си след раждането на сина си Патрик. Венета категорично отрича и твърди, че засега няма такива намерения. "Както се вижда и от снимките ми по бански, нищо и никъде не съм си слагала. Защо, мислите ли, че имам нужда?"

Сами гледат детето


"АБСОЛЮТНО никой не ни помага! Справяме се двамата с Тихомир сами. Неговата майка почина преди няколко години, а моята е много заета и никой не ни помага за нищо. Детегледачка не сме си и помисляли да вземаме, а за ясли не успяхме да се класираме, така че ще продължаваме сами", казва водещата на "Горещо".