Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красавиците винаги са обичали модерните богати мъже. И ако навремето рокзвездите бяха най-апетитната хапка за жените, днес най-желаните ергени са IT специалистите – млади, изключително умни и несметно богати.

Амбър Хърд стана световноизвестна не толкова с ролите си в киното, колкото със скандалния си развод с Джони Деп. Той беше толкова публичен и грозен, че дори феновете си отдъхнаха, когато приключи. И въпреки че Амбър искаше от Джони половината от състоянието му - около 200 милиона, получи "едва" 7 милиона след продължилия само 15 месеца брак. Хърд обаче заяви, че ще дари всички тези средства на организации, оказващи подкрепа на жени, станали жертва на домашно насилие. Причината е, че тя изтъкна като решение за раздялата си с актьора именно факта, че той я е тормозел физически. Амбър дори пусна видео в интернет, на което актьорът, доста подпийнал, я обижда. Този развод се оказа много тежък за Деп, но Амбър като че ли направо се прероди след него.

Още миналото лято тя бе забелязана в компанията на милиардера Илон Мъск - основател на първата компания за частни космически полети SpaceX и производител на луксозни електромобили Tesla Motors. И докато папараци се надпреварваха да ги уловят заедно, самата Амбър пусна снимка с милиардера в личния си профил в Инстаграм. Състоянието на 45-годишния гений се оценява на 15 милиарда долара. Той има три брака зад гърба си. От първия с писателката Джъстин Уилсън има пет сина. След това два пъти подред се жени за една и съща жена - Талула Райли. Първата сватба е през 2010 г., следва развод през 2012 г. и отново сватба година по-късно. Двамата окончателно приключват отношенията си през 2016 г. Според близки на Амбър тя е готова за сериозна връзка с Илон и дори мисли за брак и деца. Според хейтъри Мъск просто ще стане поредната жертва на Хърд.

Секссимволът Миранда Кер пък си избра осем години по-младия от нея Еван Шпигел. Той всъщност е истинска звезда не само защото притежава състояние от 4,6 милиарда долара, а защото преди години отказва на самия Зукърбърг да му продаде компанията си. В книгата си “Една успешна идея е достатъчна” изследователят Рандъл Лейв пише: “Как наричате някой, който е на двадесет и три години, има компания без никакви приходи и отхвърля предложението на Марк Зукърбърг да я откупи за три милиарда долара? Вероятно най-нахакания предприемач от времето на… Зукърбърг. Отказвайки милиардите на Facebook, основателят на Snapchat Еван Шпигел взема решение, което ще бъде дискутирано в детайли десетилетия наред.”

Но това решение се оказва вярното – компанията му има светкавичен успех и през септември 2014 г., вече навършил 24 години, Еван е обявен от сп. “Форбс” за най-младия милиардер в света. И като че ли това не е достатъчно, за да бъде страхотен късметлия. На всичкото отгоре става гадже на една от най-желаните жени в света, супермодела на “Виктория сикрет” Миранда Кер. Двамата дори вече се сгодиха, но се носят слухове, че красавицата е подписала ужасно стриктен предбрачен договор и при евентуална раздяла може и да не получи нищо от състоянието на милиардера.

Манекенката Никита Кан е партньорка на един от най–богатите мъже в САЩ – Лари Елисън. Личното богатство на съоснователя на софтуерния гигант Oracle се оценява на 55,5 милиарда долара. Преди няколко години той се оттегли от поста на главен изпълнителен директор, но остана в ръководството на компанията си. Днес той вече е на 71 години, има четири брака зад гърба си, но е категоричен, че е открил любовта в лицето на двайсетгодишната украинка Никита. А тя искрено се надява да стане съпруга номер пет.

Милионер е и новото гадже на актрисата Ема Уотсън. Тя самата има лично състояние от 70 милиона долара, натрупани най-вече от ролите й в поредицата за “Хари Потър”. Освен това Уотсън е известна с благотворителните си инициативи и стила си никога да не се забърква в скандали. Никой не вярва, че тя би си избрала мъж заради парите му и наистина любовта й към 35-годишния IT гений Уилям Найт изглежда искрена. Ема разкрива, че най-много е впечатлена от това колко земен и интелигентен е той. Актрисата никога не е обичала да споделя факти от личния си живот, но според слуховете двамата се запознават на благотворително събитие преди две години и оттогава са неразделни.

Британският модел Лили Кол винаги е имала слабост за IT гении. През 2013 г. тя е гадже на Джак Дорси - създателя на социалната мрежа туитър, но двамата бързо се разделят. Причина за това е, че красавицата се запознава с Кваме Ферейра – интернет предприемач, собственик на дигиталната агенция Kwamecorp. Двамата първо работят заедно по общ проект за сайт и стават близки. Когато Лили официално се разделя с Джак, Кваме заживява с нея. През 2015 г. се ражда дъщеря им Уайлд.

Красавицата Габи Холцварт пък е жената до създателя на Uber Травис Каланик. Неговото състояние се изчислява на около 6,3 милиарда долара. Двамата се запознават на благотворително събитие, на което Габи свири. Тя е цигуларка и блогърка. Връзката им се оказва повратен момент в живота на младата жена и тя споделя, че Травис й е спасил живота. Красавицата разкрива, че години наред е страдала от анорексия, но когато се запознава с интернет гения, вече е започнала лечение. Травис остава неизменно до любимата си и й помага да мине през най-тежките моменти. Днес тя разкрива, че не би могла да се справи без него.

Серина Уилямс има лично състояние от 160 милиона долара и съвсем няма нужда от някой, който да се грижи за нея. Тя обаче също си избра за мъж IT специалист. И то не толкова заради състоянието му, а както самата признава, защото най-накрая смята, че е намерила сродната си душа. През годините любовните й авантюри предизвикваха не по-малък интерес от успехите й на корта. Тя имаше връзки с Григор Димитров, треньора Патрик Муратоглу, рапъра Дрейк. Този, който успя да я спечели, обаче се оказа 34-годишният Алексис Оханян. Той е създател на социалната платформа Reddit, истинска сензация във виртуалното пространство. Той всъщност има по-малко състояние от любимата си, но пък е с големи идеи. Според “Форбс” средствата му възлизат на 10 милиона долара, но сайтът му се оценява на поне 500 милиона. В момента Оханян инвестира в различни проекти, най-интересният от които е създаването на “храна на бъдещето”. Това е добавка, която ще може да се приема при случай на икономическа криза или изчерпване на хранителните запаси. Серина и Алексис са заедно още от юни 2015 г. и дори се сгодиха през декември миналата година. Най-важната новина за тях обаче бе разкрита преди месец – че очакват първото си дете.

Сексапилната певица Александра Линас избра бившия президент на Фейсбук Шон Паркър. Днес съосновател на Napster, неговото състояние се оценява на 2,6 милиарда долара. Той е истински интернет гений, научен да програмира още на 7-годишна възраст и на 19 вече със собствена компания. Всъщност именно в неговия образ се превъплъщава Джъстин Тимбърлейк във филма “Социалната мрежа”. Александра признава, че любовта им е била от пръв поглед и двамата не могат да издържат дълго време разделени. Шон пък разкрива, че разбрал, че тя ще стане негова съпруга, когато му спасила живота, след като той направил остра алергична реакция от фъстъци.

Красавицата Елиса Пател като хиляди други момичета среща любовта чрез модерното приложение за запознанства "Тиндър". Тя обаче попада не просто на сродната си душа, а на 34-годишния милиардер Брайън Чески - главен изпълнителен директор на Airbnb. Всъщност той е бивш бодибилдър, който е следвал в колеж по дизайн в Роуд Айлънд. Там се запознава с Джо Гебия, заедно с когото създават вече оценявана на 25 милиарда долара компания.