Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-чаканата изповед в шоу бизнеса най-накрая е факт. В първото си интервю след развода с Анджелина Джоли, Брад Пит разкри фрапиращи факти относно раздялата си с актрисата и борбата му с алкохолизма.

"Истината е, че можех да напия руснак до такава степен с любимата му водка, че да го намерят под масата. Бях толкова добър" - разказва Пит пред списание GQ. -

"Пиех толкова много и това се превърна в проблем. Вече мина половин година, откакто отказах алкохола, горчива половин година, но все пак сериозно време. Беше предизвикателство, но ми е било начертано по пътя! Провокация, на която трябваше да отговоря, за да продължа напред!"

Алкохола той заменя с други течности: "Сок от червена боровинка и газирана вода. Имам най-чистия уринарен тракт в цял Ел Ей."

Миналия септември детските служби и ФБР започнаха разследване срещу Брад Пит, който бе обвинен във вербален и физически тормоз спрямо най-големия си син. Пет дни по-късно Анджелина Джоли подаде молба за развод, искайки пълно попечителство над Мадокс, Захара, Пакс, Нокс, Вивиан и Шайло.

"Бях паднал по гръб, когато се обадиха службите за закрила на детето. Но след това успяхме някак си да се сработим, за да разрешим този проблем.

Много, много е трудно за децата семейството им да бъде разделено", казва Пит.

"В началото искаш да направиш всичко възможно нещата да не са така, но после стигаш до клишето: "Ако истински обичаш някого, то пусни го!" и нещата някак си се избистрят", искрен е Брад за раздялата с любовта на живота си Анджелина.

Пред GQ 53-годишният мачо издава, че в момента животът му е много по-различен отпреди - дните му са хаотични и тихи, не изпълнени с живот, шум и детски гласове, както преди Занимава се с най-изненадващото нещо - скулптура.

"Работя с всичко - глина, мазилка, арматури, дърво. Най-сетне правя това, което искам от години - казва бившият на Джоли. - "Живея в ателието си, където съм си от '94 година насам. Всяка сутрин си правя матча чай и слушам тишината."