Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кубрат Пулев се готви да защити интерконтитенталната титла на WBA на предстоящия на 28 април голям мач в зала „Арена Армеец“ срещу Кевин Джонсън. В интервю за букмейкъра и свой генерален спонсор Winbet, той заяви, че тренира за този мач от три месеца и се чувства в добра форма.

На въпрос дали ще посрещне съперника си с хляб и сол или с „ляв, после десен“, Кобрата отговори типично в негов стил, че не таи злоба към никого и съперникът е добре дошъл, но на ринга ще бъде безкомпромисен.

Winbet застава зад Шампиона като основен спонсор. На winbet.bg ще намерите най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.

Кевин Джонсън се закани в интервю, че ще си тръгне от България не само с пояса, но и с българска жена. Кобрата обаче не възнамерява да му даде нито титлата, нито жената и отговори на тази закана с лаконичното „Ще му позволя да вземе за Америка само една щайга хубаво, българско кисело мляко, за да има да почерпи с него роднини и приятели“.

Българинът отново заяви желанието си за мач с Кличко, той и феновете му отдавна копнеят за реванш, но посочи, че по-скоро очаква победа за Джошуа от предстоящия мач между двамата.

На въпрос за личния му живот, Кубрат очаквано отговори, че той остава на заден план пред бокса, особено когато предстои такъв важен мач. Кобрата е известен с любовта си към родината и неизменното си присъствие на тържествата по повод националните празници. Пред Winbet той сподели, че ако си представи, че е хан на българите, заветът му към тях ще е „да вярват в себе си, да имат самочувствие и като българи, да обичат България и да гледат на нея не просто като място за живеене, а като на тяхна родина, тяхната земя. Да пазят България и да се борят здраво за нея“!