Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Световната квалификация Италия - Албания в Палермо бе спряна след като от сектора за гости бяха хвърлени един куп факли. 

Съдията Славко Винчич от Словения прекрати мача в 59-ата минута при резултат 1:0 за Италия след гол от дузпа на Даниеле де Роси.

След около 10 минути играта бе отново подновена. В 71-ата мин Чиро Имобиле вкара втори гол за домакините и мачът завърши 2:0 за Италия. Джанлуиджи Буфон не пусна гол в своя мач 168 за националния отбор, което е нов европейски рекорд. Той вече има и 1000 в кариерата си. 

Събрия победи Грузия като гост с 3:1. Катчарава откри за домакините в 6-ата мин, но в последната на първото полувреме Тадич изравни от дузпа. След това се разписаха Митрович и Гачинович.

С два гола на Дженк Тосун от "Бешикташ" Турция се справи без проблеми у дома с Финландия.

Сабицер и Харник в последната минута донесоха трудна победа на Австрия над Молдова с 2:0. Никола Калинич бе точен в 38-ата и Хърватия успя да спечели срещу Украйна.

Бтиранското дерби Ирландия - Уелс остана 0:0, въпреки че гостите играха 20 минути с човек по-малко, защото бе изгонен Тейлър.

Хитът на последното европейско Исландия спечели трудно с 2:1 над дебютанта в квалификациите Косово.

Давид Силва, Диего Коста, Витоло и Иско напълниха мрежата на Израел при победата на Испания с 4:1. За гостите вкара Рафаелов.

Македония пък победи с 3:0 аутсайдера Лихтенщайн, като два гола вкара съотборникът на Ивайло Чочев в "Палермо" Илия Несторовски.