Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Няма да дойде на мача на 14 юни, но ни пожела успех, написа Митко след среща с великия актьор

Димитър Бербатов се срещна с един от любимците си от киното - легендарният актьор Анди Гарсия. Българската футболна звезда и американският актьор се оказаха по едно и също време на едно и също място, което пък бе достатъчна предпоставка за обща снимка. Митко веднага сподели лъчезарния кадър с един от фаворитите си от света на филмите, снимал се в третия епизод на любимата кино продукция на Бербо - "Кръстникът".

"Намерихме се! Анди Гарсия няма да може да дойде на мача на 14 юни, но ни пожела успех!" Това написа Бербатов с усмивки на страницата си във фейсбук, като направи препратка и към звездния мач на стадион "Васил Левски" в София. В последно време Митко обявява на профила си звезда след звезда, които ще доведе в България за благотворителния мач срещу звездната формация на Луиш Фиго. Досега Митко обяви участието на Гигс, Скоулс, Гари Невил и Неманя Видич.

Този път обаче пусна на страницата си актуална снимка с легендарният американец от кубински произход, който участва още в поредицата "Бандата на Оушън", "Недосегаемите", "Когато един мъж обича една жена" и много други хитови филмови продукции.