Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова е лъчезарна, облича се добре с класически костюми, но прави и грешки в облеклото, като повечето хора. Това заяви Жени Живкова в ефира на Нова тв, помолена да коментира стила на обличане на политиците.

"В политическия дрескод е много важно да има умереност и адекватност на повода". Това допълни за "Здравей, България" проф. Любомир Стойков.

Той изтъкна, че политиците, които залагат на ярките тонове, грешат.

Той коментира, че Бойко Борисов е извън правилата и има собствен стил, като определи прочутата му шапка и кожения шлифер, с които бившият премиер се беше облякъл при визита на магистрала, като не най-подходящите по протокол. Но беше и много студено, оправда шапката Стойков.

Двамата модни корифеи разкритикуваха дънките, с които ходи Красимир Каракачанов. Любо Стойков отбеляза, че от дънки до дънки има огромна разлика и има специални модели за по-официални случаи. Жени Живкова пък посочи, че лидерът на ВМРО трябва да има предвид и фигурата си.

Като цяло внучката на Тодор Живков посочи, че е задължително политиците да се консултират с дизайнери, ако искат да изглеждат добре.