Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С магнитните полета пречупвал реалността и правел експерименти за пътуване във времето.

Твърденията, че в центъра на Галактиката се съдържа огромно количество енергия, изглежда, не са никак нови. Още Никола Тесла в своя типичен загадъчен стил е намекнал за съществуването на космическо електричество, от което може да се захранва целият свят.

"Електроенергията е навсякъде в неограничени количества - казва великият учен. - Тя може да задвижва световните машини, без да са нужни въглища, нефт, газ или друго гориво. Това е нова енергия, която се получава от енергия извън Земята - космическата енергия."

Множеството му изобретения и изследвания свидетелстват, че Тесла се е опитвал да "опитоми" космическата енергия и да я използва за доброто на човечеството. Започва с най-близкия източник - Слънцето.

Физикът предполага, че космическите лъчи, идващи от него, са пълни с радиация, която йонизира земната атмосфера, създавайки електропроводим слой около Земята, който я превръщал в гигантски космически кондензатор.

Тази амбициозна теория била първоизточник на желанието на Тесла да доставя електричество безжично дори и до най-отдалечените кътчета на Земята. Но всъщност довела до нещо още по-впечатляващо. В резултат на експериментите Тесла стигнал до извода, че глобален синхронизатор на всичко живо на Земята е йоносферата. И така се появила теорията, че въздействайки по специфичен начин на йоносферата и променяйки резонансните й характеристики, може да се повиши информационната възприемчивост на хората. А случи ли се това, човечеството би било способно на съзнателно включване към разумното ядро на Вселената, като по този начин се повиши тяхната духовност и се ускори еволюцията на цивилизацията.

Движението на Слънчевата система към центъра на Галактиката, където се намира огромна черна дупка, потвърждава и още едно загатнато твърдение на физика.

"В черните дупки, за които говорят астрономите, се съдържат най-големите източници на енергия и живот", казва Тесла в едно свое интервю, крито дълги години от любопитните погледи на почитателите му. Това потвърждава теорията, до която достигат чак сега съвременните учени че Земята заедно със Слънчевата система се движи към едно по-добро място с повече енергия.

Твърди се, че именно Тесла благодарение на тези знания за Галактиката и революционните си открития в сферата на електротехниката, е стигнал и до фрапиращото откритие за пътуване през времето и пространството.

За Тесла е известно, че всичко виждал в главата си и никога не чертаел схеми на механизмите си. Неговото най-голямо откритие - въртящото се магнитно поле, се появява в съзнанието му по време на разходка в будапещенския парк, когато бил едва на 25 години. Физикът изпаднал в транс, а когато се свестил, нарисувал с камъче по земята единствената схема на двигателя.

Това изобретение е и първоизточникът на идеята на Никола Тесла за пътуване през времето.

Галактиката се върти, Слънчевата система се върти около центъра на Галактиката, Земята се върти около Слънцето, молекули, атоми и електрони също се въртят. Всичко това не е нищо друго освен набор от въртящи се магнитни полета, които може да бъдат описани само от един закон - същия, който е отговорен за започването на проекта за индуктивен мотор на Тесла.

Според физика времето и пространството могат да бъдат повлияни именно от магнитните полета, тоест да бъдат пречупени, за да може да се пътува през тях. А това твърдение доказва и теорията на съвременните учени, че времето и пространството в центъра на Галактиката са именно пречупени.