Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КОПИЕ: Жоро изигра перфектно ролята на Джони Деп и си остави татуировка за спомен.
КОПИЕ: Жоро изигра перфектно ролята на Джони Деп и си остави татуировка за спомен.

"НАВЛЯКОХ си гнева на родителите ми с решението да си направя копие на любимата татуировка върху тялото на Джони Деп. Повечето от останалите татуси бяха направени с мастило и се изтриха, но най-голямата е за постоянно. Исках да си оставя спомен от цялата тази история. Татко и майка се обидиха, че не съм ги попитал преди това. Имахме големи дрязги", оплака се пред "168 часа" актьорът Георги Велизаров.
Той се прочу в цяла България, след като изигра ролята на Джони Деп, който уж беше
дошъл инкогнито в Бургас
Впоследствие историята се оказа добре измислена реклама.
Георги се представи блестящо в образа на холивудската звезда. Той прекара няколко дни в луксозен хотел, а за капак за една вечер беше насаме с една от най-красивите манекенки Диляна Попова.
"Не е лесно да се досетиш как се чувства човек в компанията на жена като Диляна. Имахме време да се запознаем, преди да започне цялата история, и така не беше конфузно по време на срещата ни. Тя е


готин човек


но това е всичко", категоричен е Жоро. Няма и какво друго да каже, тъй като едва ли иска да разгневи дамата на сърцето си. В момента актьорът, който се е женил и развеждал, има сериозна приятелка.
"За неуспешния ми брак не ми се говори. Бях на 19 и не мислех много-много какви ги върша. Сега най-сетне намерих своята половинка. Приятелката ми се казва Анелия и съм страшно влюбен в нея", споделя Георги Велизаров. Той не усеща да има някаква промяна във всекидневието му, след като се прочу като фалшивия Джони Деп.
"Не съм направил нещо сензационно. Постоянно хората по улицата ми казват колко много приличам на Деп. Имаме 20 години разлика, но с подходящата прическа преодолявам този проблем. Ще ми се да го видя на живо. Чух, че бургаският кмет отсега канел звездата за следващото лято. Ще е интересно да се изправим очи в очи един срещу друг", размечтава се българският актьор. В момента той се труди над нова постановка, която ще бъде поставена в театър "София".
"Ще излъжа, ако кажа, че не искам да се възползвам от известността си.


Харесвам много театъра


тъй като там всичко се прави на един дъх, има емоция, последователност, всеки път става различно. Бих се пробвал и в киното. Играе ми се в някой добре измислен екшън", споделя още българският Джони Деп.

ИЗМАМА: Жоро убеди дори кмета на Бургас, че е истинския Джони Деп.
ИЗМАМА: Жоро убеди дори кмета на Бургас, че е истинския Джони Деп.
ВЛЮБЕНИ: Георги не се отделя от красивата си приятелка Анелия.
ВЛЮБЕНИ: Георги не се отделя от красивата си приятелка Анелия.