Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тия дни излезе обнадеждаваща статистика, че сме на 13-о място в Европа по брой магарета и коне, изпреварвайки дори държави с дълбоки традиции в този сектор като Гърция и Унгария, което ни накара, макар и за миг, да се гордеем, че сме българи.

Уж положителна новина, но всъщност отново сме силно подценени и натикани в дъното на класацията. Истината е, че с магаретата сме много по-напред, но великите сили, както обикновено, ни пренебрегват, защото не са надникнали в предизборните ни листи и не знаят нищо за българското политическо номадство.

Ако еврочиновниците бяха по-информирани за партийния живот у нас, със сигурност щяхме да грабнем златото в магарешката статистика.

А ако пък, представете си, имаше олимпиада в спорта "политическо предателство", направо ни очакват златни години и върхове, пред които бледнеят дори постиженията на щангистите, борците и гимнастичките от недалечното минало.

Представете си само изненадата на седмицата - Евгенито и Жоро в едно щафетно бягане в дисциплината “партийна проституция” 4 х 100 метра.

Двамата са такива атлети, че въобще нямаме нужда от четирима състезатели, за да отвеем всякакви традиционно бързи в късите дистанции ямайци, американци и британци.

Сами, без никакъв проблем, Гената и Жоро ще пробягат най-скоростно иначе огромното разстояние от една демократична партия към формация, креатура на Ердоган в България. Особено с талантлив треньор като синия кинжал Коцето Мишев.

Пред тях дори спринтьорът на къси разстояния Петър Николов е вял бегач между пистите на ДСБ, “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева и патриотите в Ловеч.

Евгени и Жоро наистина изумиха нацията. Но ако бъдем пределно прагматични, трябва веднага да признаем, че огромните ни надежди са свързани с други двама атлети от българското олимпийско село - Слави Бинев и Камен Петков. От атакисти националисти, състезавали се години наред срещу турци и цигани, двамата правят директен трансфер в щаба на ДПС.

От лозунги “ДПС е най-големият враг на България!”, “Всички срещу ДПС!” - вчера, до "Доган отстоява националните интереси!" - днес.

Наистина възхитителна промяна, пред която е безсилна дори майката природа. Всеки хамелеон на сушата и октопод под водата може само да цъка безпомощно с език пред тази брутално рязка трансформация.

С този скок Бинев-Петков надхвърлят планетарното ниво и се телепортират на междугалактическия олимпийски терен. Те дори не успяха да изумят топящото се население на страната, защото са на неразбираемо за простите хора вселенско ниво на разум, морал и разбиране за дух и материя.

Сами преценете за глупост или за пари става въпрос, какви нови върхове могат да покорят тези ярки личности и до каква промяна могат да ни доведат...