Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров е полуфиналист на елитния тенис турнир Sofia Open! Българинът триумфира над традиционно неудобния си противник Виктор Троицки с 6:3, 6:3 без да губи много време и то в деня, когато сърбинът празнува 31-ия си рожден ден.

В нито един момент от мача съперникът на нашия тенисист не даде заявка, че може да спечели този двубой и българинът изцяло контролираше ситуацията.

Притеснението от огромната подкрепа този път липсваше и Димитров демонстрира цялата красота на своя тенис. 

Иначе на трибуните отново си пролича, че има доста футболни фенове. Както са свикнали по стадиона, те често подвикваха към двамата играчи още преди да е свършило разиграването. На футболния терен "фал!", "дузпа!","засада!" може и да вървят, но на елитен тенис турнир подвикването "аут!" дразнеше както играчите, така и главния съдия. Реферът няколко пъти направи остра забележка на публиката да се сдържа преди да е свършило разиграването.

Григор остана трогнат от силната подкрепа на феновете в залата и веднага след мача се въоръжи с телефон със селфи стик, за да сподели с останалия свят атмосферата от "Арена Армеец".

На полуфинала Димитров ще се изправи срещу победителя от мача между Николоз Басилашвили и Мартин Клижан.