Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цял отдел към ЦК на партията се занимава с издирване на красиви девойки. Ако разгласят какво правят на партитата с високопоставените севернокорейци, ги чака смърт.

Северна Корея подготвяла непълнолетни момичета за забавление и секс на политическия елит при трите поколения вождове Ким. Държавната организация за проституция датира още от известния с похожденията си Ким Ир Сен, дядо на сегашния лидер Ким Чен Ун.

През 2011 г. за кратко е преустановено съществуването на харема на Ким Чен Ир. След смъртта му на момичетата им е позволено да се върнат вкъщи. Само 6 месеца след това синът му Ким Чен Ун стартира конкурс за сформирането на нова група. Банда "Моранбонг" се появява през 2012 г. Обяснимо се състои само от жени, които пеят, танцуват, играят сценки и разказват увлекателни истории. Основното изискване на лидера е било, че състезателките трябва да са привлекателни.

Избраните момичета често се появяват по телевизията и изпълняват кавър версии на патриотични песни. Те свирят на различни инструменти. Задължително са подстригани късо, облечени са консервативносекси с къси поли, абсолютно противоположно на приемливото за обикновените севернокорейки.

От времето на Ким Чен Ир е известно само едно момиче, което не искало да изпълнява заповедите на вожда. През 2003 г. Юнг Хай Цйонг, вокалистка на Ансамбъл “Почонбо” се хвърлила от покрива на сграда, за да не бъде сексиграчка на тогавашния лидер. Бива тежко ранена и изпада в кома, но не умира. Ким - старши е толкова бесен, че нарежда на агентите си да направят всичко възможно да я върнат в съзнание и я екзекутират.

Обикновено момичетата се "пенсионират" най-рано след 25-ата си годишнина, като или ги уреждат с изгоден брак, или ги изпращат обратно при семействата им. Под смъртна заплаха те трябва да пазят в тайна секс услугите, които са извършвали.

Хион Сонг Уол не доживява до пенсиониране. Тя е водеща вокалистка на оркестър “Унхасу” и бивша любовница на Ким Чен Ун, осъдена на смърт чрез разстрел, заедно с 11 други изпълнителки и от банда “Морабонг”. Причината за това е една от многото мистерии около Северна Корея.

Връзката им започва преди 10 години, но бързо бива прекратена, след като баща му Ким Чен Ир решава, че е недостойна за сина му. След като бащата забранява връзката му с Хион, решават да я омъжат за офицер от армията. Но това така и не се случва.

Екзекутирали я пред очите на всичките й близки . Подозренията са, че е разстреляна заради ревността на Ким или на жена му Ри Сол Джу, свирила в същия оркестър. Има предположения, че Хион Сонг се е снимала в порно клип, което разгневило Ким.

Информация за тайната мрежа от млади девойки за секс с лидерите идва от емигранти в Китай или Южна Корея. Те разкриват, че децата са отнемани насила от семействата си, за да бъдат обучавани "в служба на държавата" като изпълнителки.

С тайната мисия се е занимавало специално звено от Департамента по организация и управление към Централния комитет на комунистическата партия. Това е т.нар. 5-и отдел. Той се занимава с личния живот на лидера и поддържа "харем" от близо 2000 момичета, разпределени в много музикални групи. Останалите дейности на поделението остават обвити в мистерия.

Често момичетата са били принуждавани и да извършват сексуален акт с високопоставен партиец, който ги хареса по време на представлението. Гостите предпочитали девствени момичета, така че съставът им постоянно се обновявал с нови непълнолетни девойки.

Поетът Джанг Джин Сунг, избягал от Северна Корея през 2004 г., разказва как са избирани "певиците".

Ежегодно специално обучени ловци на таланти обикаляли всеки град да търсят красиви момичета, които да веселят лидера. Доскоро това се считало за най-престижното занимание за една млада и амбициозна дама.

Девойките били пресявани на няколко тура от служителите на 5-и отдел. Наградата е място в музикалната група, която пее пред Ким Чен Ун.

Избраниците трябвало да са в добро здравословно състояние и да отговарят на стриктни физически изисквания - възраст 13-16 години, задължително девствени и да не са със смесена кръв. Специалисти незабавно започват да ги възпитават и обучават на маниери, език на тялото, начин на обличане и поддържане, така че да се харесат на вождовете и елита.

Момичетата изучават и техники за пеене и танцуване. Това продължава няколко години. Ежегодно лидерът собственоръчно избира най-добрите от тях в конкурс, подобен на ”Мис Корея”. Останалите могат да се надяват само на секретарска позиция.

По какъв начин семействата мамят, за да не изпратят дъщерите си на конкурс, четете в хартиеното издание на "168 часа".