Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Собственикът на футболен клуб „Славия“ Венцеслав Стефанов ми предложи да се запозная с Нинова. Тя дойде в хотел Кристал Палас, където бях настанен, каза Решетников. Срещнахме се в началото на август. Срещата не беше тайна.

Поговорихме малко и за руско-българските отношения. От времето на Станишев БСП предизборно използва русофилски лозунги, а когато идва на власт, всичко се променя и се проваля. Вече от десетина години.

Бях шокиран, когато Нинова каза, че не е имала среща с мен. После тя каза, че аз лъжа - това е възмутително. Има съд и аз ще се постарая да използвам тази възможност за г-жа Нинова и г-жа Шаренкова: да кажат за тези клевети, че съм корумпиран и съм изгонен от Кремъл - много смешни работи.

Като ме питате кой е проруски политик в България, аз не мога да кажа. Кой е проамерикански, мога свободно да кажа: 5-6 имена свободно мога да кажа, и в БСП, и в други партии. А кой е проруски.

Директорът на Руския институт за стратегически изследвания генерал-лейтенант Леонид Решетников се включи по скайп в "Шоуто на Слави"