Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Моделите на "Виктория сикрет" озариха Париж. Като всяка година ревюто на марката, отдавна доказало се като шеметен спектакъл, предизвика небивал интерес, и то съвсем не само заради невероятните модели бельо, някои от които достигащи на цени до няколко милиона долара. Да бъдат звезди в това шоу, е мечта на милиони жени, но истината е, че дори и да са много щастливи от статута си, самите ангели на "Виктория сикрет" съвсем не се задоволяват само с този успех, а мечтаят за още толкова много върхове, които да покорят - да бъдат лекари, журналисти, бизнес дами...

Бразилката Адриана Лима е ангел на "Виктория сикрет" от цели 16 години. Много от момичетата успяват да са в елитния списък за избраните за ревютата не повече от няколко сезона, затова още през 2006 г. Адриана мисли, че с 6 години стаж може скоро да бъде “пенсионирана” като ангел. Тогава тя заявява в интервю, че голямата й мечта винаги е била да стане педиатър и че ако кариерата й на модел приключи бързо, смята да се посвети на учене. Но всъщностя вместо да залезе, Адриана става все по-популярна, заема се с бизнес, поема договори към козметични гиганти, жени се, ражда две дъщери, развежда се. Ежедневието й се оказва толкова натоварено, че съвсем не й остава време да се върне към първоначалните си планове за кариера като педиатър. Днес обаче Лима редовно влиза в класацията за най-печелившите модели на сп. “Форбс”. С приходи от по 11 милиона годишно, тя направо може да си купи собствена болница. Освен това бразилката признава, че друга нейна голяма мечта е да участва във филм на Тарантино.

Нейната колежка Алесандра Амброзио съвсем не й отстъпва по приходи. Красавицата, която също е от Бразилия, има лично състояние от над 60 милиона долара. Освен на подиума Амброзио се изявява и като бизнес дама - тя има собствена модна линия - колекция прет-а-порте, аксесоари и бански. Супермоделът се развива успешно и като актриса, но разкрива в интервю, че голямата й мечта е да бъде инструктор по йога. Въпреки че е безкрайно признателна за всичките възможности за пътувания и изяви, които работата й носи, Амброзио признава, че мечтае за тих и спокоен живот и смята, че именно йогата е пътят, по който иска да се развива в бъдеще. Освен това супермоделът е деен участник в организация на пациентите с множествена склероза. Каузата й е близка до сърцето, тъй като собственият й баща страда от проблема. 

Въпреки че пропусна тазгодишното ревю на марката, красавицата Бехати Прислу е един от най-харесваните ангели. Тя не се появи на модния подиум в Париж, тъй като преди малко повече от два месеца роди дъщеря от вокалиста на Maroon 5 Адам Лавин. Бехати е израснала в семейство на свещеник в Намибия и споделя, че мечтае да се занимава с общественозначими дейности. Тя е активист против бракониерството на животни и в момента се е посветила на каузата да бъде забранено жестокото убийство на акули чрез отрязване на перките им. Супата от акулска перка се смята за деликатес, който освен вкусен е и полезен за здравето, но екоактивисти алармират, че заради голямото търсене много от видовете акули са застрашени от изчезване. А отрязването на перката обрича животното на бавна и мъчителна смърт, подчертава Прислу в туитър. Затова красавицата от Намибия иска да се посвети на борбата с бракониерството на застрашени видове.

Холандският ангел Даутцен Крус пък разкрива, че винаги е искала да бъде журналист. Тя често пише свои съвети към дамите в социалните мрежи и мечтае да има колонка в женско списание. Най-много желае да пише не за мода, бельо или аксесоари, а за ползите от кърменето. Даутцен, която роди второто си дете миналата година, често споделяше своите снимки как кърми и до днес обича да насърчава младите майки. Тя дори обмисля да стане консултант по кърмене. Блондинката има афинитет и към психологията и смята, че истинското й призвание би било работата с хора. Холандският модел тази година присъства на шоуто в Париж единствено като зрител, защото миналата година сама се отказа от статута “ангел”, след като десет години дефилира за марката.

С лично състояние от 18 милиона долара Ирина Шейк също се нарежда сред едни от най-добре платените модели. Бившата любима на Роналдо никога не е крила, че произхожда от бедно руско семейство и в детството си е имала тежки моменти на глад и лишения. Преди да бъде открита за моделството, тя е работила какво ли не - събирала е картофи и домати на полето, боядисвала е обществени сгради. Ирина си спомня, че тогава мечтаела не за модата, а за киното и театъра. И не крие надеждата си някой ден да стане актриса. Шейк дори има афинитет към пантомимата. За момента обаче е решила да се посвети на най-важната роля, която се очаква да поеме - тази на майка. На ревюто в Париж Ирина привлече погледите с изключителния си сексапил, но и със загатнато коремче. Моделите, които носеше, бяха добре съчетани, така че да се прикрие евентуалния знак за наличие на бременност, но след шоуто красавицата гордо показа коремчето си и призна, че чака дете от приятеля си Брадли Купър. Актьорът с четири номинации за “Оскар” със сигурност може да окаже решаваща роля за сбъдването на мечтата на Ирина да стане актриса. 

Сред най-ярките звезди на шоуто в Париж бе и Кендъл Дженър. Макар че е само на 21 години, Кендъл вече има лично състояние от 18 милиона долара. Тя все пак е част от едно от най-обсъжданите семейства в шоубизнеса - полусестра е на Ким Кардашиян и дъщеря на бившия олимпийски медалист Брус Дженър, който се подложи на операция за смяна на пола и вече се нарича Кейтлин Дженър. Кендъл обаче се стреми да стои далеч от скандалите и провокативното поведение и залага повече на работа. Заедно със сестра си Кайли създава личен брандинг за декоративна козметика, линия бижута и колекция чанти и обувки. Още докато е тийнейджърка, тя трупа огромно лично състояние и влиза в списъка на списание Time за най-влиятелните младежи в света. Днес красавицата печели около 4 милиона на година и мечтае да продължава да развива бизнес начинанията си, за да изгради собствена модна империя. Освен това й остава време да бъде лице на козметичен гигант, да напише новела, да участва в няколко сериала, да води светски събития и да поддържа връзка с един от най-желаните млади изпълнители - Хари Стайлс от One Direction. Дженър винаги е признавала, че е страшно амбициозна и обича да се справя с всичко сама, затова би могла да работи каквото си пожелае. 

По традиция на ревюто на ангелите бе показан и един сутиен - произведение на изкуството, на баснословна стойност. Тази година това бе бюстие изцяло от скъпоценни камъни - точно 9 хиляди диаманта - оценено на 3 милиона долара. Честта да дефилира с него се падна на калифорнийския модел Джасмин Тукс. 25-годишната красавица е категорична, че винаги е мечтаела да бъде модел и за момента не смята да се посвещава на друга кариера. Все пак намеква, че това, с което би се занимавала след години, когато вече не дефилира, е да бъде мотивационен инструктор. Тукс обяснява, че самата тя сега използва такъв, за да има кой да я мотивира да тренира всеки ден и да се храни здравословно. Джасмин разкрива, че дължи перфектната си форма именно на мотивационния си треньор, затова някой ден би искала и тя да може да помага на други жени да имат живота, за който мечтаят.