Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

41-годишният пиян шофьор, който бе задържан от граждани, след като блъсна две коли на кръстовище в София, има общо 55 акта и фиша, издадени от "Пътна полиция" в последните 10 години, установи проверка на "168 часа".
Мъртво пияният мъж беше "арестуван" от случайни свидетели на инцидента вечерта в петък, които го държаха легнал на тротоара до идването на полицията (ВИЖ ВИДЕО ОТ АРЕСТА И ИНЦИДЕНТА).

Служителите на МВР пристигнаха на мястото цели 30 минути след сблъсъка на кръстовището на булевард "Дондуков" и улица "Злетово".

Виновният шофьор е натрупал от 2006 г. досега 40 акта и 15 фиша, уточниха от столичната полиция след запитване на "168 часа". Те са за всевъзможни нарушения, като най-честото му провинение е управление на автомобила с превишена скорост.
41-годишният мъж е наказван и за шофиране без предпазен колан, за говорене по телефона зад волана, за забравени документи.
По време на инцидента арестуваният от граждани мъж караше "Форд Мондео" с варненска регистрация. Той отказа на служителите на МВР на място да даде алкохолна проба с дрегер. Затова му е съставен акт - максималните 2000 лева глоба и 2-годишна забрана за управлява автомобил, уточниха от полицията.
Мъжът блъсна две неподвижни коли на възловото кръстовище в София в час пик и предизвика задръствания вечерта в петък. Минувачите го задържаха, след като видяха, че залита и се държи неадекватно на мястото на инцидента.