Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДПС ние няма да влиза в никакви преговори за втория тур. ДПС няма да даде непоискана подкрепа. В изказванията на двамата претенденти за балотажа има съществени разлики.

Борисов каза, че не иска подкрепа от нашите избиратели, докато ген. Радев заяви, че ще търси такава от всички български граждани. А от другата страна подкрепата ще бъде партизирана.

Направихме добра, позитивна кампания и г-н Орешарски получи добър резултат. Получихме ясна оценка от нашите структури и избиратели - те категорично заявиха, че очакват промяна. Българските избиратели са заявили същото - гражданите заявиха, че искат промяна. Другото което разчитаме, е, че българските граждани подкрепиха независимите кандидати.

В първата петица има трима независими кандидати. Има очаквания за независима президентска институция, партньор на другите власти, но и да бъде коректив на другите институции. В последно време в България има отстъпление от европейските демократични ценности.

Ние сме в координация с Орешарски. Ние го подкрепихме като независим кандидат. Той ще коментира изборните резултати, а не социологическите прогнози и най-вероятно утре и той ще направи изявление.